Tepertő kemény bőrét hogyan lehet hasznosítani?
Figyelt kérdés
Ismertek valami ételt, amibe bele lehet főzni esetleg? (kocsonyára gondoltam, de nem próbáltam még, persze minden értelmes megoldás érdekel)2011. jan. 25. 20:23
1/15 anonim válasza:
Daráld le kislyukú darálón, és próbálj meg töpörtyű krémet készíteni belőle.
2/15 A kérdező kommentje:
Ez sajna nem jó, mert olyan lenne tőle, mintha homok került volna bele.
2011. jan. 25. 20:53
3/15 anonim válasza:
Akkor használd állateledelnek, ha olyan kemény, hogy nem tudod megenni.
4/15 anonim válasza:
Aki úgy készít tepertőt hogy nem szedi le a bőrkét annak szét kellene a seggét rúgni!A legelemibb gondosság!
5/15 anonim válasza:
Én paprikás krumpliba szoktam tenni és megpuhul mire megfő.
6/15 anonim válasza:
Hát én pont a tepertő bőrét szeretem. Ha jó vékony a bőre meg lehet enni simán.
7/15 anonim válasza:
Bele a jénaiba,be a mikróba.de az időre vigyázz nehogy megégesd.ha jól csinálod ropogós,hólyagos lesz
8/15 anonim válasza:
Tedd forró olajba és süsd pár percig hólyagosra. Finom ropogós lesz a legkeményebb bőr is. Hasonló lesz,mint a chips.
Jól irták előttem: beleteheted a paprikás krumpliba,meg pörköltbe is. Finom puhára fő.
10/15 anonim válasza:
Ahogy 21:57 és az előtte szóló írja, úgy nagyon finom! Régebben még árultak is hasonlót.
Mi bablevesbe szoktuk tenni és nagyon imádjuk.
De ha bírja a fogam, akkor elrágcsálom második sütés nélkül is. Milyen jó is az! :)
Aki seggberúgást javasolt a tepertőt bőrrel készítőknek, az billentse fenékbe inkább magát, a tepertőbőrt pedig adja nekem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!