Valami finom pezsgős bólé recept valakinek? Valami olyasmi amibe pezsgő meg bor kell meg gyümölcs!
Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 22:59
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
2 üveg pezsgő
2 üveg bor
1 dl vodka
1 barackkonzerv --> kicsi kockákra vágva
1 eperkonzerv --> szintén
ízlés szerint cukor
ezeket összeöntöd, állni hagyod 1 óráig és kész:)
vodkát kihagyhatod, ha nem szereted és felezheted is a mennyiséget, ha kisebb társaségnak csinálod
3/5 A kérdező kommentje:
köszi a második válaszolónak!és amúgy ez kb hány embernek elég?szilveszterre lenne és kb 10 embernek!és úgy szeretném hogy ne csak egy pohárral jusson mindenkinek!
2010. dec. 27. 23:39
4/5 anonim válasza:
Akkor figy. Én min 10 embernek szoktam így:
ALDIban ma vettem meg hozzá az alapanyagokat.
2 Sangria 699/ü
2 pezsgő 599/ü
1 barackkonzerv 400 pénz
1 körtekonzerv 400
1 szilva befőtt 400
1 üveg vodka (az eredeti orosz most 1499)
ezen kívül még gyümölcs.
cukor
citromlé és szegfűszeg izlés szerint
a gyümölcsöt kockára.
1 óra semmi, mert nem erjed a gyümi.
1 nappal előtte megcsinálod, a gyümölcsbe is belemegy az alkohol, és összeérik az egész.
Jó bulizást!
5/5 anonim válasza:
a második vagyok. amit leírtam az mennyiségre olyan 3,5 liter (mert a konzervek levét is hozzáöntöm, szóval ha 10 fő van, akkor 3 és fél deci jut fejenként. te tudod milyen "szomjas" a társaság, én 10-12 főre volt már, hogy dupla adagot csináltam és elfogyott, mert mindenkinek nagyon ízlett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!