Mi az a bólé, a google-ba néztem előbb, de nagyon sokat találtam. Mi a legjobb recept? Anyukám vmi pezsgőset említett, hogy kell csinálni?
GYORS VÁLASZT KÉREK,MERT RÖVID AZ IDŐ:P
KÉRLEEEEEEK,MINDENKI AKI TUDJA H KELL CSINÁLNI ÍRJA LE.KÖSZI ELŐRE IS
Az én bólém a következő, mindig ezt csinálom:
apróra összevágok mindenféle gyümölcsöt kb fél kilót. Ezeket egy éjszakára, vagy legalább néhány órára pálinkába áztatom. Pálinkába, vagyis nem teszkós aromás szeszbe. Másnap felöntöm egy liter szőlőlével, és fogyasztás előtt egy üveg pezsgővel. Ennyi. Isteni finom, tartsd hideg helyen. Az alkoholt nem lehet benne érezni, ezért vigyázz, ha szép komótosan eszegeted a gyümölcsöket üt mint a hólapát.
Legtöbbször alkoholt tartalmazó, ünnepi frissítő ital, általában nagy tálból, merőkanállal kínálják. Személy szerint a legjobbnak a Sangria-t tartom, enyhén édesítve és többféle gyümölccsel keverve (konzerv is lehet)
de a variációk száma nagy, rózsaszirom-bólétól kezdve minden létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!