Az Argus sört hol gyártják?
Figyelt kérdés
Alig találok róla valami infót...az üvegen is csak annyi van, hogy forgalmazó: Lidl Magyarország Kft, de gyártási hely nincs.
Eddig amúgy csak azt hittem kétféle van ebből (a fehér lager) és a fekete strong, de van ezekből sokféle, még üvegesben is (Gold, Honey, tequilás is...)
2013. aug. 3. 18:23
2/9 anonim válasza:
Még konkrétabban Protivin városban
3/9 anonim válasza:
Lengyelországban gyártják, rá is van írva a dobozára csak nem magyarul.
4/9 anonim válasza:
Hm akkor ezek szerint több céggel is gyártat a Lidl saját márkás söröket. Csehországban IS főznek Argus sört.
5/9 anonim válasza:
Valóban rajta van 5%-os dobozoson csehül és szlovákul, hogy vyrobeno v Polsku. Akkor a kolléga nyert.
6/9 A kérdező kommentje:
A dobozoson lehet rajt van, de most üvegeset vettem, 4 félét, és csak a forgalmazó volt rajta - magyarul.
2013. aug. 4. 11:43
7/9 A kérdező kommentje:
Ja, és ezek kifejezetten finomak voltak és ugyanúgy olcsók is!
2013. aug. 4. 11:43
8/9 anonim válasza:
A Maestic készül Csehországban, a többi ha jól tudom, Lengyelországban, de azok sem mind ugyanott.
9/9 anonim válasza:
mindegyik Német sör, csak mind máshol készül. A silver pl.: Carlsrom egyesült Román sörfőzde.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!