Miért csak akkor tudom magamat kialudni, ha alkoholt iszom előtte?
Tudom, hogy rossz hatással kellene lennie a mélyalvásra, a rem fázisra.
Gyerekkorom óta nagyon rossz alvó vagyok, tele rémálmokkal, gyakori felriadásokkal, hosszú éjszakával, plusz állandóan pisilni járok éjjel. Mikor legelőször bepiáltam, akkor jöttem rá, hogy miért vannak ennyien rákattanva a piára. Lefekszem az ágyba ittasan, hamar elalszom, majd kinyitom a szememet reggel 7-kor és mintha újjászülettem volna. Ezer százalék, hogy valami bajom van amit pont az alkohol nyom el. Éveken át tömtek nyugtatóval, illetve altatót is szedtem, de azokra valamiért rezisztens voltam és nem hatottak.
Mi kérdés végül is.
Ha zavar az hogy alkoholt iszol füvezhetsz is hasonlt produkál.
Vagy esetleg probáld ki a melatonint,recept nélkül adják.
A fű illegális hazánkban, így venni nem tudok.
CBD egy vagyon, oda is lett 16 ezer forintom egy hónapra, hatása nem volt. Melatonint nem próbáltam, bár olyan teát ittam még évekkel ezelőtt. A kérdés mi…? Hogy hogyan tudnék normálisan aludni.
Már egy hete egy kortyot sem ittam és minden egyes nap kínlódom az elalvással! Nem telefonoztam előtte, (most igen, mert már belefáradtam) nem bámultam semmilyen képernyőt, koffeint sem fogyasztottam és normálisan étkeztem, illetve mozogtam is.
Inkább leszek alkoholista, mert én ezt nem bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!