Valhányszor meghallom, hogy feminizmus, egy olyan világot kepzelek el, hol a nők szőrösek és a férfiak pedig mindenhol szőrtelenítik magukat. Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
#szőrösnők #csupaszpasik
2016. szept. 9. 18:05
1/10 anonim válasza:
Az előző kommentelőt le kéne tiltani mert látszik akkora retardált hogy normális kommentet nem tud tolni.
Én is ilyen világot képzelek el, örülök hogy a férfiak "uralják" a világot inkább.
2/10 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, hogy nő vagyok. Ja és nem vagyok feminista.
2016. szept. 9. 18:23
3/10 anonim válasza:
a feminizmus sikere, hogy tudsz írni, gyanítom, hogy végzettséged és szavazati jogod van.
Menj főzni!
A méhed járjon, ne a szád.
4/10 Yashlamadahain válasza:
Szóval, nem vagy tisztában a feminizmus fogalmával, túl sok "vörös hajú, agresszív Tumblr-ös "feminácit"" láttál a neten, és az eszeddel összemostad ezeket.
Menj vissza a konyhába szülni, ott a helyed.
5/10 Noblesse Oblige válasza:
Hogy ha ilyen vízióid vannak le kéne állnod a szerről! De addig, amíg le tudod tenni!
7/10 anonim válasza:
Én nőként férfiakról szoktam fantáziálni, nem szőrös nőkről, de engem nem zavar, ha ilyen az ízlésed...
8/10 anonim válasza:
Nem akarsz könyvet vagy forgatókönyvet írni? Ki tudja, talán kasszasiker lenne ilyen fantáziával. :-D
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!