Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ismerősömék összeházasodtak....

Ismerősömék összeházasodtak. Van egy tök jó képük az esküvőjükön. Gáz lenne, ha kinyomtatnám és kitenném az ágyunk fölé?

Figyelt kérdés
Tényleg jó a kép. A mi esküvői kèpünk rosszul sikerült, ezért az helyett tenném ki. Férjem mit szólna? Ti kitennétek más képét?
2016. jún. 26. 16:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább csak egy asztali képkeretbe tenném bele, azért mégis csak furcsa lenne más esküvői fotójára lecserélni a sajátotokat, akármilyen rosszul is sikerült...
2016. jún. 26. 16:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Dehogy tenném ki xd . Max egy kis képkeretbe a szekrényszélére a többi kép mellé, márha tartasz keretben képeket a polcon, stb ..
2016. jún. 26. 16:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem tenném ki más esküvői képét, kivéve a gyerekem esküvői képét.
2016. jún. 26. 16:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Előbb megkérdeztem tőle. Azt mondta, hogy nem. Kicsit csodálkozom, mert szerinte nagyon jó lett a kép.
2016. jún. 26. 16:48
 5/10 anonim ***** válasza:
A saját szobátokba azt tesztek, amit akartok, de nekem is bizarr ötlet ez...
2016. jún. 26. 17:04
 6/10 anonim ***** válasza:
kicsit furcsa lenne kitenni. esetleg photoshoppal átszerkeszteni saját arcotokra, de az sem igazán jó ötlet
2016. jún. 26. 17:10
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Na ekkora baromságot is ritkán hallok.
2016. jún. 26. 17:13
 8/10 anonim ***** válasza:

Én nem akarnám, hogy az én esküvői képem más falán lógjon. Akármilyen jóban is vagyok az illetővel.

Ha még jó rád és a férjedre az esküvői ruhátok, inkább fényképeztessetek új képet magatokról.

Ha azt már nem akarod, még mindig lehet sokféle jó képet fotózni rólatok, ami elég jól mutat a falon.

Ha Budapestiek vagytok, én is szívesen gyakorolnám rajtatok a fotózást, bár én csak hobbi fotós vagyok.

2016. jún. 26. 22:39
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Azt raksz ki oda amit és ahova akarsz. Van ez így hogy jobb képet készít más, és a saját fotós bénább volt. Naés? Az hogy itt meg ki mit tart furának azt hagyjuk. Az emberek annyira hülyék hogy már fáj. Elvárják egymástól hogy mindenki az általa elfogadott norma szerint éljen mert aki más az "furcsa"... nekem meg ez a világ furcsa a benne élő sok majommal, akik azt hiszik az életben az a fontos amit ők gondolnak. Pedig nem. persze ugyanakkor baromira törekedünk az egyediségre, de most egyedik akarunk lenni vagy ugyanolyanok? Vagy ugyanúgy egyedik? ;) :D

Én nem kérdeztem volna meg itt senkitől hogy ki mit szól hozzá. Leszarnám. Eleve az emberek nagy része kismókuskerkből ki nem látva nem akarnak a "normától" eltérőt elfogadni. Persze aki másképp nőtt fel (mint én) annak a sokak által elfogadott norma az abnorma. :D

2016. júl. 24. 15:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy attól lennék egyedi, hogy egy másik pár esküvői fotóját nézem a saját szobámban, a saját ágyam felett...
2016. júl. 24. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!