Facebook-on, ha törlök valakit az ismerőseim közül, ő arról kap értesítést? Vagy csak nem lát a kapcsolatai között?
Köszi a válaszokat! ;)
Nem "rendes" ismerősről lenne szó, csak futó, alkalmi ismerősről (egy adás-vétel kapcsán kerültünk kapcsolatba), illetve van egypár ember, akivel játék (szomszédság) miatt lettünk azok.
De valahogy mégsem akarok egyik esetből sem sértődést. :)
Én sem szoktam mindenkit visszajelölni, főleg ha csak 1 adás-vétel miatt kerülünk kapcsolatba. De van, akitől pl. többször is vettem már, nagyon jó eladó (babaruhák), őt tök jó, hogy felvettem, mert azóta többször is kérésemre keresett, s hozott tök jó cuccokat.
De most van egy ember, akitől vettem egyszer, azóta meg megkeres minden "hülyeséggel"... Na, őt jó lenne törölni... :D
Nem kap értesítést, én is töröltem már egy rakás reklámozó ál-regisztrációt.
De ha valakit nem akarsz szimplán letörölni, mert még valamikor hátha szükséged lehet az ismertségére, és nehéz lenne megtalálni a törlése után, akkor megteheted azt, hogy letiltod a frissítéseit a hírfolyamodból, majd felveszed ezeket az embereket egy listára, aminek a beállításai olyanok, hogy a rajta levők csak a nyilvános bejegyzéseidet látják. Tehát gyakorlatilag olyan, mintha idegenek lennének, csak szerepelnek az ismerőseid listáján.
Köszi!
Az a "baj", hogy akit töröltem, az a chat-en folyton megtalált. S folyton ajánlgatta a cuccait, nem győztem finoman lerázni. (A durvaság nem a stílusom, meg sosem lehet tudni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!