Itteni "ismerkedünk? " emberkék! Mit szólnátok egy összejövetelhez? (bőv. Lent)
mostanában sokszor látom kiírva,h valaki szeretne beszélgetni,unatkozik,nincsenek barátai v csak simán szeretne ismerkedni.arra gondoltam,h össze kéne hozni 1 találkozót.
mivel senki se ismer senkit,lenne benne 1 kis izgalom,ugyan akkor,pont emiatt nem lenne az h valaki kimarad a beszélgetésből.elmennénk valami olcsó helyre,h a pénz se legyen akadály.lehetne barátkozni,csajozni v egyszerűen csak elütni az időt.
mivel én pesti vagyok,logikusan csak a környékbelieket várom,de ha pl valaki szegedi,és sok a szegedi jelentkező,akkor az ottaniaknak is összehozhatnának valamit.
várom a hozzászólásokat!!! :)
1 oké,de ott csak dumálni lehet... azért nem rossz
2 na ha még jön pár jelentkező,akkor lehetne csinálni valamit :)
igen,ezen én is filóztam.h ne legyen gond az ismerkedésnél,a saját koromból kifolyólag 14-18 év közöttiekre gondoltam.persze nem baj +/- 1-2 év
viszont ha más korosztályból is sok a jelentkező,akkor ők is megszervezhetik a sajátjukat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!