Fontos! Ti hány évesen születtetek?
Figyelt kérdés
Egy 10 oldalas fogalmazást kell írnom az életemről csak egy kis segítség kellene gogy elkezdjem. Előre is köszi!2015. febr. 20. 15:48
1/11 anonim válasza:
0 éves voltam amikor megszülettem
4/11 anonim válasza:
Én 18 évesen születtem, már a szülészeten imfúzióból tolták belém az alkoholt meg a nikotint.
Még aznap délután megdugtam a szülész orvosomat.
5/11 anonim válasza:
Máig kísért a születésem emléke, összepréselődtem a szűk szülőcsatornában, azt hittem szétmegy a tüdőm és a fejem, azóta vagyok pánikbeteg ha alagútban kell átmennem. Pedig már nem az első születésem volt, úgy tudom a harmadik és összesen már 137 éves voltam, amikor harmadszor megszülettem.
6/11 anonim válasza:
Ezer éves voltam, amikor kirágtam magam az anyámból. >:D
7/11 anonim válasza:
0 évesen születtem meglepő módon.
De egyébként ilyen házi feladatot nem lehetne feladni, hogy írj az életedről 10 oldalt...
8/11 anonim válasza:
Én már akkor is lázadó voltam, így 3 évesen születtem. Vagyis stílusosan kisétáltam:D
9/11 anonim válasza:
Ez meg milyen kérdés már megint?! :DD Én még nem születtem meg, jövőhétre tervezem.
10/11 anonim válasza:
Szerintem ne írj semmit, én se írnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!