Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanár-diák viszony?

Tanár-diák viszony?

Figyelt kérdés
Esti tagozatra járok érettségire és beleszerettem a matek tanáromba! Nagyon jó fej, ellehet vele hülyéskedni. Legalább 30 év a korkülömbség és ráadásul házas is. Félévkor bukásra álltam és azt is hittem, hogy meg is bukok, de tanár átengedet. Mit tegyek? És ha kiderül hogy beleszeretem a tanárba? Meg mindig engem kér meg hogy vigyem ki a füzetemet meg a barátosnémnak hív.

2015. febr. 7. 16:06
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
22%
kölcsönös a vonzalom, de neked kell eldöntened hogy hoszútávon érdemes-e belekezdeni egy ilyen viszonyba.
2015. febr. 7. 16:34
 2/22 anonim ***** válasza:
91%
Egyáltalán vonzódik hozzád a tanár? mire utalsz a viselkedésére,mert ebből nem sok derült ki :)
2015. febr. 7. 17:08
 3/22 anonim ***** válasza:
76%
Jaszfenyszarun laksz? 😃
2015. febr. 7. 17:37
 4/22 Tom Benko ***** válasza:
86%
Inkább ne erőltesd. Én is gyöngyvirágnak hívom a lányokat, mégsem tervezek velük semmit (a feleltetést leszámítva).
2015. febr. 8. 09:24
 5/22 anonim ***** válasza:
88%
Hát ha 30 év a korkülömbség köztetek az már durva,főleg mivel még házas is... Amúgy meg a tanárok sok mindent szoktak mondani,de azt nem úgy kell értelmezni,ahogy szeretnéd,hanem ahogy kell(ha érted mire gondolok)Attól még hogy a tanár átengedett és nem buktatott meg,nem azt jelenti,hogy akar is tőled valamit,csupán a jófejségén,vagy épp a sajnálatán múlott...
2015. febr. 8. 16:35
 6/22 anonim ***** válasza:
90%
Igazság az hogy a tanárod csak kedvel,mert tudja hogy a lelked mélyén okos vagy ,csak nem tanulsz,és ezért úgy veszi hogy segít úgy rajtad hogy átenged,de csak ( szimpátia) nem lesz semmi más.
2015. febr. 8. 19:29
 7/22 A kérdező kommentje:

Pesten lakom!

Jóval kedvesebb velem, mint a többiekkel. Odajön megkérdezni hogy vagyok, mennyire értettem a anyagot, stb. Tollamat, füzetemet elkéri. Meg jókat szoktunk beszélgetni!

2015. febr. 13. 01:23
 8/22 anonim ***** válasza:
83%
Azoktól kéri a tanár álltalába a füzetet,akiken látja hogy gyenge
2015. febr. 13. 20:16
 9/22 anonim ***** válasza:
Szerintem te vagy a tanár nem?:D
2015. febr. 18. 11:18
 10/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tanár. Miből gondoltad hogy tanár vagyok?
2015. febr. 20. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!