Hogy lehet beteg 2 hónapig egy munkatárs ha semmi papírja sincs róla?
Egy munkatársam2 hónapot hiányzott. Állítólag beteg volt. A személyzetis szerint semmiféle papír ezzel kapcsolatban nem került leadásra. Semmi nyoma hogy 2 hónap betegség de orvosnál járt volna.
Nem is volt a céges elszámolás szerint betegállományban, hanem végig full fizut kapott miközben az a kamu ment hogy „beteg”. Azért érdekes ez mert a többieknek (nekem is) orrba szájba túlórázni miatta, egy fillér nélkül persze.
Majd most megjelent 2 hónap után kisimulva szépen lesülve (biztos sütött a nap a kórházban) és a nagy betegség utáni sokkot kiheverendő kapott is egy előléptetést és fizetésemelést. Majd után hazament szélesen mosolyogva. Azóta (1 hete) nem láttuk. Biztos készül az új pozícióval járó megpróbáltatásokra.
És persze a régi melója az maradt de ő benn nincs majd végzik a többiek túlórában inygen.
Ez hogy van??
"Aligha van közöd hozzá,"
Nincs közöm hozzá? Miközben kimondva az ő munkáját végzem a sajátomon felül túlórában ingyen? És ha szólok hogy nem, repülök?
Valóban kisember vagy, mert itt köszörülöd a nyelvedet a hozzászólókon.
Vannak egyenlőek, meg még egyenlőbbek. Nekem speciel rögtön az jutott eszembe, hogy sokadik stádiumú, gyógyíthatatlan rákja van.
Ahhoz meg aztán végképp semmi közöd, hogy a cég inkább elengedi egy kisebbfajta végkielégítéssel, ő meg ezért mondjuk elutazik a pénzből ide-oda.
Ez is egy lehetőség, nyilván okuk van rá hogy ne kössék az orrodra.
"hogy sokadik stádiumú, gyógyíthatatlan rákja van. "
Most nyilván trollkodsz. Egészséges az mint két másik együtt.
Nyilván sógorkoma haver csak nem kötik az orrunkra. Vagy tett valami nagy szolgálatot a főnöknek és ez a jutalom.
Láttam én már olyat hogy huszadrangú kis admin csajocska egyik napról a másikra "projectmanager" lett, egy olyan projectnél ami nem is létezett....
Iszonyat fizuval szogálati kocsival stb
Miközben előző héten még kapta a nettó 100 alatti fizuját...
Aztán kiderül mit tudott: lefeküdt a főnökkel. Sokszor.
Hát ezt tudta.
"Ahhoz meg aztán végképp semmi közöd,"
És ahhoz mennyi közöm van hogy naponta 2-3 órát ott vagyok pluszban más melóját végezve egy fillér különpénz nélkül?
És ha azt momdom nem, repültem?
Miként volt egy kollega aki közölte nem csinálja, nem fizteik hajyák békén. Kirúgták.
Ehhez van közöm vajon?
" hogy sokadik stádiumú, gyógyíthatatlan rákja van. "
Aha persze. És erről persze zéró orvosi dokumentum.
Világos.
El se olvastam igazából amit írtál, csak néhány szót futott át a szemem. A tartalmi részhez nem tudok hozzászólni, de a helyzet ettől még változatlan.
Ne fröcsögj, fogadd el, vagy változtass.
"vagy változtass."
Oké. És hogy? Egy szó és repülök.
Hogy változtassak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!