Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit értett az alatt, hogy...

Mit értett az alatt, hogy torpedóztunk?

Figyelt kérdés

A munkahelyünkön vitatkoztunk egyik osztálytársammal. Én előtte pont a fiú haverjaimról meséltem, hogy mennyit hülyültünk meg minden. És ő megjegyezte gúnyosan, hogy

"....biztos jókat szoktatok torpedózni....". Igazából ezen a torpedózás szón volt a hangsúly, szóval mintha írásban ugye idézőjelbe tette volna.

Csak én értettem ezt úgy, hogy biztos jókat szoktam d*gni velük??

Egyébként semmi ilyenről nincs szó, ha bármelyik úgy merne közeledni hozzám, lerúgnám a tökeit.

2013. szept. 14. 21:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Mindenki érti a kérdést csak én nem?
2013. szept. 14. 21:57
 2/20 anonim ***** válasza:
Hát ebből én is erre következtetnék. Bár ezt a megfogalmazást még nem hallottam. :D
2013. szept. 14. 21:57
 3/20 A kérdező kommentje:
Első, pontosan mit nem értesz? Akkor megpróbálom elmagyarázni máshogy.
2013. szept. 14. 21:59
 4/20 anonim ***** válasza:

Már ott elakadtam hogy a munkahelyeden vitatkozol az osztálytársaddal (esetleg munkahelyedről?).

Meg kik a fiú haverok, a munkahelyiek vagy további osztálytársak?

Meg miért érdekes mit gondol az osztálytárs, szorosabbra fűznéd a viszonyt vele?

Meg miért rúgnád le egy szegény fiú tökeit aki 'úgy' közeledne hozzád, ezt se vágom, hát szegénynek ez a dolga.

Dióhéjban ennyit nem értek.

2013. szept. 14. 22:08
 5/20 anonim ***** válasza:

Jól értetted.

És rúgd le tökeit :)

2013. szept. 14. 22:13
 6/20 anonim ***** válasza:
Igen,virágnyelven azt mondta.
2013. szept. 15. 03:16
 7/20 A kérdező kommentje:

Igazából nem olyan munkahely, hanem inkább gyakorlati hely. Csak így egyszerűbb volt leírni, meg ez pont lényegtelen a kérdés szempontjából. Tehát másfél hetet gyakorlaton vagyunk, amiért pénzt is kapunk, három napot meg suliban.

A fiú haverok, őket már régóta ismerem, valamelyiket csak pár éve, valamelyik a suliba jár, ez a lány max látásból ismerheti őket. Meg onnan, ha beszélek a barátnőimmel, ő is hallja.

Azért érdekel, mert ne feltételezzen ilyeneket rólam, hogy ha fiú haverjaim vannak, akkor azokkal d*gni szoktam. Mintha egy k**va lennék. Régi haverok és kész. jó fejek, sokat hülyülünk, ennyi.

Azért rúgnám le a tökeit, mert ő haverom semmi több. Ha esetleg úgy közeledne hozzám, akkor elronthatná a barátságot köztünk, és a többiekkel is. Épp ezért, egyikkel sem akarok többet haverságnál/barátságnál.

Remélem így érthetőbb :)

Egyébként azt elfelejtettem írni, hogy mind a ketten lányok vagyunk.

2013. szept. 15. 10:11
 8/20 anonim ***** válasza:

"Egyébként azt elfelejtettem írni, hogy mind a ketten lányok vagyunk."

Akkor nem tudod lerúgni a tökeit.

Csak szegény fiúknak, megy hozzád, virág meg minden, erre te puff egy térdes:-) Népszerű leszel az utcában:-)

Azt mondta és jól is értelmezed, és akkor most mi van? Ha fiúkkal hülyülhetsz, akkor miért ne hülyülhetne veled egy lány is?

A hülyülés itt épp baráti civódást takar nálad és ragaszkodsz hozzá hogy semmilyen szexuális felhangja nincs, mert ha lenne akkor aztán csitt-csatt dirr-durr meg minden, de akkor miért vág mellbe ha ezt egy lánytól is megkapod?

Hol itt a nemi egyenlőség?

2013. szept. 15. 10:49
 9/20 A kérdező kommentje:

Azt azért tudni kell, hogy kicsit sem vagyunk jóban a lánnyal. Évek óta ellenségek vagyunk.

Egyébként nem vagyok az a romantikus fajta. Utálom a virágot, meg a csokikat. Ezt ők is tudják jól.

Meg nem akartam ezzel indítani, de ezek a haverok skinheadek, szóval nekem kicsit vicces szitu lenne, ha bakancsban rózsával meg milka csokival állítana be valamelyik.

Az a lány meg nem ismeri a haverjaimat és rólam se tud sok mindent, mert ugye nem az ellenségemmel beszélem meg a magánéletem, akkor ne mondjon ilyeneket.

Ez különben is olyan óvodás dolog, hogy ha egy fiú lány barátság van akkor biztos szerelmesek.

Rengeteg nézeteltérésünk volt már, és mindig ő kezdte. Én általában, még ha fel is tudnék robbanni, annyira idegesít, sem szóltam be neki, hogy vita kezdődjön, viszont ő, ahol csak tud belém köt. És mikor lek**váz, meg azt mondja rám, hogy náci, akkor elég nehéz vállat vonni és nem foglalkozni vele. Én pedig pont nem az vagyok, aki úgy csinál, mintha meg sem hallotta volna. 5-en vagyunk gyakorlaton, de ha mi vitatkozunk, olyan feszült lesz egész nap a légkör, mintha atombombát akarnánk dobni egymásra.

2013. szept. 15. 11:09
 10/20 anonim ***** válasza:

"Egyébként nem vagyok az a romantikus fajta. Utálom a virágot, meg a csokikat. Ezt ők is tudják jól."

Nevedből már vágtam, hogy te más, különlegesebb vagy, nem állnál be abba a sorba amibe mindenki más már előtted igen. Neked ez fontos, hogy más legyél mint az átlag, hogy ez az elmozdulás lefelé vagy felfelé (nézőpont kérdése) történik nem fontos. Ami itt fontos hogy te ne vessz el a tömegben, igy vagy úgy, de te szeretnél kitűnni.

Ebben semmi nincs, még azt sem mondom amit mások rávágnának, hogy ez egy tinilázadás. Én azt mondom ez lényegtelen, csináld, te dolgod.

De egy valamit érdemes tudnod. Aki picit is olvas a sorok között az átlát rajtad. Amit te a magadban a legnagyobb erőnek tartasz az egy kalap alatt a legnagyobb gyengeséged is egy figyelmes olvasó szemében.

Mert ugye te nem akarsz virágot, se milka csokit... de azt azért akarod, hogy a világ erről tudjon. Barátaid mind tudják, ahhoz hogy ők ezt mind tudják neked ezt meglepően sokszor ki kellett nyilatkoztatnod.

És már el is árultad magad. Mert miért is fontos hogy kinyilatkoztasd? Mert neked igenis fontos a világ véleménye rólad.

Sőt, még tovább megyek, neked ez annyira fontos, hogy képes vagy (hasamra ütött példák csak) lilára festeni a szőke hajad, orrodba karikát tenni, 37-es lábadra bakancsot húzni, eltakarni a formás feneked egy hosszú katonai kabáttal, stb, stb, csak hogy téged különlegesnek tartsanak.

Tehát akkor kinek is fontosabb az valójában hogy mit gondol róla a világ, annak aki beáll a sorba vagy neked aki nagybetükkel kiirod a pólodra hogy lesz@rom?

"Az a lány meg nem ismeri a haverjaimat és rólam se tud sok mindent, mert ugye nem az ellenségemmel beszélem meg a magánéletem"

"vitatkoztunk egyik osztálytársammal. Én előtte pont a fiú haverjaimról meséltem"

Azt én is igy gondolom, ha valakit rühellek akkor nem vele fogok dolgokat megbeszélni. Viszont ez a téma úgy kezdödött hogy ő hogyan reagált a sztorizásodra.

Te sztoriztál vele, most akkor kár csodálkozni ezen. Legközelebb nem sztorizgatsz vele és a gond letudva.

2013. szept. 15. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!