Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Sosem találom meg? 18/F

Sosem találom meg? 18/F

Figyelt kérdés
Itt vagyok, sosem volt még barátnőm, de még randim se...nem vagyok rossz ember mégis sosem lesz senkim...nem értem miért én kapom ezt a sorsot... igen, gyertek osszatok hogy csak 18 vagy stb. tökmindegy elegem van...úgysem lesz soha senkim...(várom az oltó, szidó egyéb kommenteket) amúgy ti is éreztetek így? vagy éreztek talán most is?

2016. jún. 18. 10:22
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
82%
Ha így gondolkozol akkor egyedül is fogsz maradni örökre
2016. jún. 18. 10:24
 2/24 anonim ***** válasza:
79%

Nem kezdeményezel. Velem is ez a probléma. Mondjuk nekem randim és barátnőm már volt, de komoly kapcsolatom még soha. Most jelenleg van egy lány aki nagyon bejön és fordítva. De az a probléma hogy osztálytárs és ha nem jön össze akkor még évekig össze vagyunk zárva. Hát jah...

18/F

2016. jún. 18. 10:25
 3/24 anonim ***** válasza:
72%
Gyakori népe, van itt valaki akinek úgy lett barátnője hogy 18 éves aggastyán létére csak siránkozott, feladta, és jött a sült galamb a szájába? Mutasson utat akkor szegény kérdezőnek. :D
2016. jún. 18. 10:27
 4/24 anonim ***** válasza:
74%
De fogadjunk, hogy életedben sem próbálkoztál ismerkedni, csajozni, csak a fészbukon várod, hogy randira hívjon egy csaj. Hát megsúgom, hogy így nem fog menni. Ki kell mozdulni a szobából ahhoz. A sorsnak ehhez semmi köze.
2016. jún. 18. 10:27
 5/24 anonim ***** válasza:
68%
Ha valaki ilyen 18 éves élemedett korú aggastyán, bizony felmerülnek benne ilyen kérdések.
2016. jún. 18. 10:33
 6/24 anonim ***** válasza:
41%

18 vagy. Még nincs vége kamasz korodnak és ezt van képed magaddal megtenni, "úgysem lesz soha senkim"

Eddig is így álltál hozzá és nagyon durván eltaszítottad magad minden lehetőségtől.

Sok ember nem elég egy normálisa kapcsolatra, nem tudják mit és hogyan is kell. Még felnőtt korban sem, nem hogy mi korosztályunkban.

A tapasztalásért és tanulásért kapod e sorsot. Tanuld meg jól kezelni és bevonzani mit szeretnél, nem pedig mit nem szeretnél.

Ne félj ismerkedni, idegenekhez menni, eljárni akár egyedól, csoportokat keresni s menni velük, akár hobbi alapú csoportokkal is.

Fel a fejjel! Még nem késtél el.

2016. jún. 18. 10:46
 7/24 anonim ***** válasza:
51%

Pedig lehet még, fősulin/egyetemen, esetleg munkahelyen, ahova majd mész... És a suli/munka egész "népére" gondolok, nem csak arra a pár emberre, akivel közelebbi kapcsolatod lesz.

Feltételezem, nem vagy bulizós (elvileg az is jó hely fölsuedni csajokat).

Léteznek társkereső oldalak is. Ja, meg tegnap belefutottam egy olyan könyvbe, ami ilyen "365 üzenet az angyalodtól" vagy valami hasonló címet viselt, meg volt ott egy csomó más motivációs könyv is. Lehet, adnának neked egy kis önbizalmat. :)

De az a baj az itt, GYK-n panaszkodó férfiakkal, hogy sokszor ti magatok sem igen akartok változtatni :/ Mindig váltig állítjátok, hogy de igen és próbálkoztok is, de a valóság az, hogy rémes, milyen reménytelennek képzelitek el magatokat, pedig a valóság lehetne az ellenkezője is... Csak egy kis ömbizalom, optimistább kisugárzás. Kezdj valamit magaddal, tanulj meg mit vag kezdj el sportolni (ha idővel látod a változást, önbizalmat ad, tehát magadnak csináld!)

És fontold meg a lehetőségeket, nyaralástól kezdve egy egyszerű kutyasétáltatásog/moziig/kávézásig kb bárhol van esélyed felszedni egy barátnőt :)

Bocs, ha a közepén goromba voltam...

16/l

2016. jún. 18. 11:22
 8/24 anonim ***** válasza:
41%

*Tanulj meg vmit, vagy kezdj el sportolni

(Ps: szeretem, amikor a javítást leszázalékoljátok)

2016. jún. 18. 11:23
 9/24 anonim ***** válasza:
79%

NE LÉGY ILYEN PESSZIMISTA!

Ha szorgalmasan tanulsz és lediplomázol, még simán eltarthatod valamelyik kis csődör elhasznált, ráncosodó ex-nőjét és a kis minicsődörét!

2016. jún. 18. 14:02
 10/24 anonim ***** válasza:
60%
9-es! Ló, ami vagy. Hova küldhetjük neked a zabadagodat, a zabrakadabrát?
2016. jún. 18. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!