Miért nem keres senki és miért nincs pozitív visszajelzés másoktól?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok és azt kell tudni rólam hogy nincs túl sok barátom. Egy szóval egy sincs. Van 1 haverom. Régen ezidáig igazából mindenkit én kerestem, nekem jutottak eszembe és nekem volt időm az embereket megkeresni és úgy éreztem hogy csak kényszerből találkoznak velem vagy jönnek el programra HA eljöttek vagy HA találkoztak velem. Ez elég sűrűn volt hogy lányok,fiúk is lekoptattak egyaránt. barátnőm sem volt még. Egyoldalú barátság számomra. Ők meg egyáltalán nem keresnek.2016. márc. 26. 14:34
1/54 anonim 

válasza:

Azért mert az egész társadalom és az emberiség el van korcsosulva és az okos telefonok fontosabbak mint az emberi kapcsolatok, nem rég volt egy cikk erről a témáról.
2/54 A kérdező kommentje:
Lányok terén is nulla a helyzet. Lehet hülye felfogás vagy gyerekes de van benne vmi hogy facebookon sem írnának vagy jeleznének vissza pozitívan egy képemre sem.
2016. márc. 26. 14:37
3/54 anonim 

válasza:

Szerintem az összes európai fehér nő egy felszínes ribi, nekem csak is ázsiai nő kéne, talán ők még nincsenek elrontva.
4/54 A kérdező kommentje:
Miért? Volt már részed beszélni velük vagy egyéb? Mesélj:)
2016. márc. 26. 14:40
5/54 anonim 

válasza:

Ugyanebben a helyzetben vagyok, annyi különbséggel, hogy volt már kapcsolatom.
Egyszerűen hiába teszek meg mindent, senkit nem érdekel. Ők soha semmit nem tennének meg értem, még annyit sem hogy rám írnak...
A legjobb az lenne ha csak is élőben lenne lehetőség dumálni, a szar facebook-on pedig megszűnne a chat funkció. Amúgy is sokkal jobban szeretek telefonon, vagy élőben beszélgetni.
21F
6/54 anonim 

válasza:

Jaja, tapasztaltam ezt-azt, és az ismerőseim kapcsolatait is láttam, hogy végződött. És az egyik ismerősöm is volt kb. 185 cm, sportos volt, jó munkája is volt, egész jó autója volt, és mégis megcsalta a barátnője. Szóval mindegyik legbelül egy primitív ösztönlény.
7/54 A kérdező kommentje:
Akkor látom nem vagyok egyedül de vajon mi lehet a gond? talán a külső vagy kommunikációs gond? Mondjuk én elég önbizalomhiányos is vagyok. De szerintem ezt leszűrtétek.
2016. márc. 26. 14:46
8/54 anonim 

válasza:

És legtöbb ázsiai nő még hagyomány tisztelő és nem csak a külső érdekli meg a pénz.
9/54 A kérdező kommentje:
Szépek az ázsiai lányok de hol lehet olyat itt találni? Áhh
2016. márc. 26. 14:47
10/54 anonim 

válasza:

És mostanában egyre több fehér szutyok vágyik néger meg arab mocskokra. Utána meg csodálkoznak, hogy megverik őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!