Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek ez milyen ötlet?

Szerintetek ez milyen ötlet?

Figyelt kérdés

Olvasgatom néha ezt a kategóriát, és őszintén szólva meglepett, hogy mennyi magányos ember van ezen az oldalon. Úgy értem az iskolában, meg akárhol az ember találkozik visszahúzódó, akár magányos emberekkel, de csak néhánnyal. Én személy szerint nem is gondoltam volna, mennyi ilyen ember van. Egy időben én is hasonló gondokkal küzdöttem, mint a legtöbb ide író személy. Volt mondjuk 2 barátom, féltem az emberektől, szóval értitek. Azonban én "visszaszálltam a lóra", azáltal, hogy összesodort az élet pár rendes emberrel, akikkel összebarátkoztam, és akik mellett "kilábaltam" ebből, és mára már semmi ilyen félelmem sincsen, meg sok barátom van, járok bulizni, és alapvetően elégedett vagyok az életemmel.

Na de sok a duma, térjünk a lényegre: Szerintetek milyen lenne, ha megpróbálnám itt felvenni a kapcsolatot egy a környékemen élő magányos korombelivel (pár év különbség belefér), és "segíteni" rajta, elmenni vele bulizni, bemutatni a haverjaimnak, hátha neki is csak kezdőrúgás és egy jó haver kell, hogy utána minden felesleges gátlása felszakadjon. Alapvetően egy ilyen érzés van bennem egy ideje, hogy velem is jót tettek, és ezt nekem is meg kell tennem másokkal. Ti mit gondoltok? Lenne szerintetek, akit érdekelne?

17/F

2013. júl. 7. 23:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%
Jó ötletnek tűnik.Kedves tőled, hogy így törődsz másokkal :)
2013. júl. 8. 00:09
 2/19 anonim ***** válasza:
88%
Ötletnek jó csak kédés mennyire vevők rá azok akikre gondolsz.
2013. júl. 8. 00:12
 3/19 A kérdező kommentje:
Második: Igen, én is erre gondolok leginkább.
2013. júl. 8. 00:18
 4/19 anonim ***** válasza:
82%
nekem jól jönne egy támasz most:(
2013. júl. 8. 01:07
 5/19 anonim ***** válasza:
82%
előző... 16/l :c
2013. júl. 8. 01:07
 6/19 anonim ***** válasza:
85%
Én is csak biztatni tudlak.:)
2013. júl. 8. 01:17
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó ötletnek tartom, és nagyon rendes ez tőled.
2013. júl. 8. 02:18
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is egy nagyon kedves dolog tőled, az a baj, hogy kevés ilyen ember van!

Kár, hogy fiú vagy, szívesen ismerkednék és barátkoznék én is. :)

22/L

2013. júl. 8. 09:50
 9/19 A kérdező kommentje:
Látom többen is írták, hogy jó ötlet, és hogy jól is jönne nekik egy ilyen "támasz". Ha valaki komolyan gondolja, akkor írja meg üzenetben, hogy merrefelé lakik. Ha közel vagyunk, akkor a többit megbeszéljük. :)
2013. júl. 8. 12:12
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
remek ötlet
2013. júl. 9. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!