A magányban élők mivel magyarázzák társtalanságukat? Létezik olyan, hogy örök magányban élnek emberek?
Van egy alapbetegségem, így emiatt jellemzően nem közeledek az emberek felé. Nem szereteném, ha a másik büntetésnek venné esetlegesen az életet mellettem.
Igen, létezik az örök magány fogalma. A szomszédom is egyedül él, idősebb személy, másrészt a fiatalok körében is vannak, akik ezt preferálják. Előnye, hogy: "senki nem szól rám, hogy mit-hol-miért-már" (Desperado). Hátránya: ha eseteleg nem sok motivációja van az illetőnek, akkor képes eltespedve élni.
Van párom és mégis magányosabb vagyok, mint valaha.
Rossz kapcsolatban lenni sokkal borzalnasabb,mint egyedül.
24F
A 4-es ezt írta:
"Azzal magyarazom hogy utalok emberek kozott lenni mert gyerekekoromban is csak allandoan ba*szogattak"
Miért lett lepontozva?
Én is ugyanígy érzek, csak engem nem csak az iskolában, hanem a munkahelyemen is b@szogattak és b@szogatnak jelenleg is, ezért imádom a magányt, mert akkor béke van és nyugalom, bár a sok szörnyű emlék mikor b@szogattak,megaláztak még akkor is gyötör ha egyedül vagyok, próbálom elhessegetni őket, de sajnos együtt kell élni velük ezekkel a keseű emlékekkel.
A magány és az egyedüllét nem ugyanaz.
A magány az, ha senki se ért meg és nem tudod senkivel se megbeszélni a gondjaidat.
Ha magányos vagy, azt nagyon komolyan kezelni kell, mert lehetnek tragikus következményei is, akár...
Ha egyedül vagy, akkor max. élettársaid nincs, (ami lehet előnyös is...) de vannak barátaid, akikkel meg tudsz beszélni bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!