Panelban házibuli hétköznap? Hogy zavarhatnám a legkevésbé a lakókat?
Egy kisebb összejövetelem lesz a közeljövőben, (8-10) ember.
A társaság fele sulizik(gimi és fősuli) a szünet miatt lehet hétköznap is bulizni, a többiek szabit vesznek ki, szóval nekünk nem gond, de tekintettel szeretnék lenni a körülöttem élőkre, én sem örülnék a zajnak, ha másnap dolgozom.
ez egy szülinap lenne, ahol innánk is, nem szeretnék délben részeg lenni :D
arra gondoltam h pl 9 után nem hallgatunk zenét, ilyesmik
1. A lakókat járjátok végig, és kérd meg öket, hogy ez EGYSZER viseljék el, esetleg valami apróságot (süti, kis üveg bor, stb) adva nekik.
2. Egy buliban NEM KELL részegnek lenni, az a primitív emberek szórakozása - kicsit inni lehet, hogy oldaottab hangulat legyen, de lerészegedni nem.
3. Este 8-9 után már legyetek csöndesebben,es te mint házigazda figyelj a többiekre, hogy ne legyenek túl vadak.
Első tanács jó ötlet, köszönöm, alkalmazni fogom, a harmadikat pedig már magamtól eldöntöttem.
Viszont az, hogy te személy szerint nem szeretsz inni, az egy dolog, de attól még egy szülinap ünneplésénél általános dolog az alkoholfogyasztás, és nem gondolom magam emiatt prolinak.
Nem fekvehányásról meg hasonlókról van itt szó, csak ha már van az emberben löket, akkor pl hajlamos hangosabban társalogni, stb
Mindenkinek venni egy üveg bort? Az ám a költség :D
Annyi pénzből egy hétig k..rvázhattok thaiföldön, nem a panelba kell nyomorogni
A 6-os vagyok és úgy érzem, a 2. pontot félreértetted.
"Egy buliban NEM KELL részegnek lenni, az a primitív emberek szórakozása - kicsit inni lehet, hogy oldaottab hangulat legyen, de lerészegedni nem."
Ez az én értelmezésemben azt jelenti, hogy ugyan isznak alkoholt, de nem lesznek részegek - és ez utóbbi szerintem az a szint, amikor esnek-kelnek, hánynak, fetrengenek, nem pedig, hogy kicsit emelkedett a hangulat és esetleg hangosabban beszélnek, sokat nevetnek, stb.
De mindenképpen a szomszédokat elöre avasd be, akkor kevésbé zavaró nekik is.
Meg jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!