Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert kell ennyire tahonak...

Miert kell ennyire tahonak lennie a legtobb embernek?

Figyelt kérdés

Teljesen kikeszit idegileg a sok bunko es mar szora se erdemes emberi megnyilvanulas, de most megis szot kell rola ejtenem. Tegnap olvasgattam itt, hogy lehet-e nemi eletet elni canesten kenocs/kup hasznalata alatt, illetve ha nem ajanlott vagy esetleg tilos, akkor az miert van.. Majdnem az osszes hozzaszolas abbol allt, hogy "bird mar ki b*szas nelkul azt a par napot amig tart a kura. Miert kell rogton ekkora gerinctelen modon valaszolni? Fogalmuk sincs miert kerdezik. En peldaul egy-ket hetente tudok talalkozni a parommal es igen, olyankor eleg nehez kibirni.

Ti hogy tudjatok ezeket nyugodtan elengedi magatok mellett? Nem ol meg az ideg ilyenkor?

2016. nov. 18. 10:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Értem,hogy mit mondasz,de pont rossz példát hoztál fel.Erre a kérdésre azért érkezhettek "bunkó " válaszok mert egyértelműnek kellene lennie egy felnőtt,szexuális életet élő embernél,hogy nem szeretkezhet az alatt az idő alatt amíg a kezelés tart.A gomba nem lesz megértő és nem fog visszahúzódni akkor sem ha megmondja neki a vagina tulajdonosa,hogy legyen már rá tekintettel,csak 1 numeráról lenne szó..Ez olyan mintha be lenne gyulladva a mandulád,szednél rá gyógyszert és közben meg kiállnál minden nap fél órára a hidegre tátott szájjal,közben meg várnád a hőn áhított gyógyulást.Szóval ha valaki hülyeséget kérdez akkor ne csodálkozzon rajta,hogyha leoltják.
2016. nov. 18. 10:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

#1-ben leírva a lényeg, már nem kell fokozni.

De azért azt meg szeretném kérdezni, hogy mit vártál, hogy reagáljanak erre a nonszensz kérdésre az emberek, hogy abból (és ebből is) jól gyere ki?

2016. nov. 18. 10:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Azert emeljük ki hogy a kenőcs használatiutasítása természetesen kitér a szexuális életre, valamint ha volt orvosnál, ott is megkerdezheti, mert onnan kap legkompetensebb valaszt ha kérdése van nem GYK-rol. Igy jogosan elvárható hogy egy felnőtt, aktív szexuális életet elő no ne legyen annyira sikhulye hogy se az orvosát nem kérdezi meg, vagy ha erre nincs lehetősége akkor a beteg tájékoztatását szolgáló papírt se olvassa el. Ami konkrétan ezért van, hogy tájékoztassa a beteget.

Ugyanaz, mint amikor jönnek a kiscsajok, hogy x hete szed tabit, védett e mar. Hat oda van írva bszd meg a tajkoztatora hogy működik ez az egész csak el kene olvasni nem a szádba rakni valamit gondolkodás nélkül.

Nah, ugyanez van a kenoccsel, el kene olvasni mivan nem csak osszemaszatolni a pinad aztan értetlenkedni interneten...

2016. nov. 18. 11:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Felhívnám a gombatelep tulajdonosának figyelmét (aki természetesen soha nem a kérdező) hogy az nem lesz elég, ha vesz magának Canestent, ugyanis előzőleg már a barátját is összefertőzte. A pasast is kezelni kell, különben minduntalan oda-vissza fertőzitek egymást.
2016. nov. 18. 11:42
 5/8 A kérdező kommentje:

Most nekem is ez a problemam igen, nem irtam, hogy nem. Nem hiaba kerestem ra erre a kerdesre :) elolvastam a betegtajekoztatot is amin az all hogy a latexet karosithatja. En ezt ugy ertelmeztem hogy attol meg lehet nemi eletet elni mert ezt konkretan nem tiltja, csak figyelmeztet ra hogy nem olyan biztonsagos ezzel. Csak kivancsi voltam hogy masok ilyankor teljesen kizarjak-e a nemi eletet.

Igen, buta kerdesre nyilvan sokan igy reagalnak de kedvesen is meglehet mondani az embereknek amit mondani szeretnenek.

Tisztaban vagyok azzal is, hogyha a ferfi nincs a kenoccsel kezelve akkor visszafertozhet. A parom is fogja hasznalni.

Koszonom a kommentjeiteket :)

2016. nov. 18. 12:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Elso valaszolonok azt elfelejtettem irni, hogy igen ez lehet rossz pelda volt csak hirtelen ez jutott eszembe mert ez volt a legutolso ami szembe jott velem. Rengeteg ilyen van minden temaban es megorjit hogy miert nem lehet sokszor szepen valaszolni :(
2016. nov. 18. 12:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Igen,abban igazad van,hogy sokszor érkeznek az adott témához nem éppen a legmegfelelőbb hangnemben válaszok.De ennél az esetnél nagyon egyértelmű,hogy mit szabad,ill.,hogy mit NEM.Nem véletlenül nincs belefoglalva a tájékoztatóban,hogy nem lehet szexelni mert ez evidens.A gumi sem nyújtana ilyenkor 100 %-os védelmet,de annak a használatára meg amúgy is külön kitér.Szex alatt ugyanúgy terjed a gomba.Tehát pont azt csinálnád,amit nem szabad.Különben meg nekem is volt már fertőzésem(meg kb. az összes nőnek),de áruld már el ,hogy hogyan tudtok úgy összebújni,hogy folyásod van,viszkedsz,ki van vörösödve a p.....?Én ilyenkor a hátam közepére sem kívánom a dolgot,elintézzük máshogy.
2016. nov. 18. 18:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Egy szoval sem irtam hogy nem birom ki, meg masok sem akik feltettek a peldaban allitott kerdest. Egyszeruen csak kivancsi voltam a valaszra mint ahogy sokan masok, akiket kerdes nelkul letamadnak
2016. nov. 19. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!