Hogyan legyek jó nő? / Velem van a baj?
Mivel tudnám növelni az önbizalmam?
Féfiak!
Szerintetek mi az amitől vonzó egy nő? Mi az amire a férfi vágyik egy kapcsolatban? Mit tegyünk/ne tegyünk egy kapcsolatban? Mit lehet tenni egy lapos kapcsolatban?
Következő a helyzet:
A párom mostanában csak a hibáimat veszi észre rajtam ha kiöltözöm (elég gyakran). Mindent megadok neki, persze normál keretek között és egyszerűen nem kezel hercegnőként MÁR. Beszélgettem egy régebbi férfi ismerősömmel és azt mondja hogy nem érti, szerinte jó nő vagyok, ápolt vagyok, jól bánok vele(főzök rá állandóan, szeretgetem, a szexuális életünk is kiváló, mosok és takarítok utána, nyílván nem mindig). Segítsetek!
Hülye vagy mint a segg. Ez az a dolog, amiben egy igazi nőnek soha a nyomába sem fogsz érni!
Nincs mit kifejteni, ne is kérd. Nyilvánvaló.
ismered az 5 szeretet nyelvet?
lehet te azt hiszed mindent megadsz neki, de pont azt nem amire vágyik...
lehet beszélgetned kellene vele erről...
vagy esetleg nem párkapcsolati probléma, de ő rajtad vezeti le a feszültséget...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!