Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Remélem segítettem?

Remélem segítettem?

Figyelt kérdés

Remélem segítettem :)

Ezt minek szokták odaírni? Nyilvánvalóan azért valaszolsz, hogy segíts. Ilyenkor külön visszaigazolást vár, ó igen, rengeteget segítettél, csodálatos vagy, örökké hálás leszek neked, ismeretlen segítőm... vagy csak így akarja a felpontozást kicsikarni, vagy mi ez, mi értelme?

2014. aug. 13. 21:47
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja igen, és az elmaradhatatlan vigyori fejecske utána, az külön irritál. Az ilyet mindig kapásból lepontozom.
2014. aug. 13. 21:48
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
vagy csak reméli hogy segített, és ezeknek hangot, jobban mondva betűket adott, és igen, illik válaszolni rá hogy köszi legalább, vagy ha nem világos valami akkor meg kérdezni
2014. aug. 13. 21:54
 3/5 anonim ***** válasza:
96%
Kit érdekel, aki oda akarja írni az oda írja, aki nem az nem, nem hiszem el, hogy az embereknek ilyen problémáik vannak:)
2014. aug. 13. 21:58
 4/5 anonim ***** válasza:
De miért zavar, hogy odaírják? Néha én is szoktam. Van, hogy nem vagyok benne biztos, hogy olyan hasznos volt a válaszom, amit a kérdező várt, és csak remélni tudom, hogy segíthettem...
2014. aug. 14. 01:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Én azért írom oda ha odaírom, mert jó érzés lenne, ha tényleg segítettem volna valamiben. Annyira szegényes érzelmileg, lelkileg az életem, hogy már-már irreálisan jó érzés a tudat, hogy tudok érdemi segítséget adni valakinek.
2014. aug. 14. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!