Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Párválasztásnál mennyire...

Párválasztásnál mennyire számít hogy egy nő tudjon főzni?

Figyelt kérdés

Nálam számít!

Nálatok?

2014. ápr. 26. 19:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
8%
Hát erősen. Közös élet, közös kajálás, eledel nélkül meg kicsit kimúl az ember. Fontos a jó. Kifogás nincs.
2014. ápr. 26. 19:18
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Valakinek muszáj, mert drága és unalmas állandóan étterembe járni/rendelni. Nem kell, hogy a nő legyen, de pluszpont (ahogy pluszpont egy faszinál is).
2014. ápr. 26. 19:22
 3/20 anonim ***** válasza:
49%
Kb 5%-ban. Ha nem tud ,akkor sem halok éhen. Alapszabály hogy aki olvasni tud az főzni is. Csak van aki lusta rá, ennyi.
2014. ápr. 26. 19:25
 4/20 A kérdező kommentje:

3

Jó de ha valaki lusta főzni az sok minden máshoz is lusta ,így eleve ki van zárva hogy egy lusta nő mellett kelljen tengődni mert amellett megesz a penész mert lusta kimozdulni is :)

2014. ápr. 26. 19:28
 5/20 anonim ***** válasza:

És ha valaki egyszerű dolgokat meg tud csinálni, de lehet, hogy megmérgezi véletlenül a másikat? :)

Mert nálam elég könnyen megeshet akaratom ellenére is, de lusta az nem vagyok! :)

2014. ápr. 26. 19:32
 6/20 A kérdező kommentje:

# 5/5 az azért más! :)

Szívesen fossuk össze magunka elrontott ételektől amik szeretetből készültek :) :) :)

2014. ápr. 26. 19:36
 7/20 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz így. Aki a főzéshez lusta az nem lusta a szórakozáshoz vagy a szexhez :)A hosszadalmas órákig való kavargatás elveszi az ember idejét. Én se szeretnék órákig egy konyhában büdösödni ,nem várom el mástól sem, inkább gyorsan összedobható ételeket eszem amit bárki el tud készíteni max fél óra alatt. Meg ha nagyon kell valami megcsinálom én.
2014. ápr. 26. 19:36
 8/20 A kérdező kommentje:

Én tudok főzni....

Mit lehet órákon át kavargatni? Írj egy olyan ételt! :)

Tapasztalat ha valaki lusta az minden téren lusta.vannak nők akik sexnél is csak a lábukat tudják szét tenni de ez már egy másik téma.....

2014. ápr. 26. 19:40
 9/20 anonim ***** válasza:

"# 5/5 az azért más! :)

Szívesen fossuk össze magunka elrontott ételektől amik szeretetből készültek :) :) :)"

Jaj, hogy te milyen kedves vagy! :)Akkor még van remény! :)

A tűzoltók számát sem voltam lusta megtanulni :)

2014. ápr. 26. 19:41
 10/20 A kérdező kommentje:
:) De csak a tűzoltók miatt tanultad meg ugye? :) Ugye? :) :) :)
2014. ápr. 26. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!