Mit tennél, ha hihetetlen hatalom kerülne a kezed közé, ami szinte az emberek fölé emelne?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy ez legyen egy tárgy, ami nem szupererővel ruház fel, de olyan technológiával készült, ami túlmutat a tudásunkon, a világunkon. A te tulajdonodban van, de elképzelni sem tudod mire képes, hol vannak a határai, ha egyáltalán vannak. Nem érted a működési elvét, csak annyit tudsz hogy nálad van és működik.
A világ legveszélyesebb fegyvere lehet, vagy megváltás az új világhoz.
2014. jan. 18. 16:16
2/7 anonim válasza:
Nekem már most megvan ez az erőm. Nekem nincs lehetetlen és ha akarod neked is meglehet
3/7 anonim válasza:
Tuti azzal csajoznák :D... Ja mégse a vízipipa a legjobb arra :3 :DD
4/7 anonim válasza:
visszaszerezném magamnak azt a lány aki eldobott, akit szeretek.
utána pedig megsemmisíteném.
5/7 anonim válasza:
mármint nem a lányt :D:D:D
hanem a dolgot amivel visszaszereztem kitudja mikre használnák...ezt a dolgot, jobb eltüntetni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!