Hogyan cselekednél, ha hozzád kerülne a Halállista és ezzel a világon a legnagyobb hatalomra tennél szert? Hogyan cselekednél?
Figyelt kérdés
Bárkivel végezhetsz, akinek beírod a nevét. Megváltoztatnád a világot, uralkodnál felette, esetleg a saját céljaid elérésére használnád fel? Képes lennél egyáltalán a tudattal együtt élni?2013. nov. 20. 14:58
1/6 anonim válasza:
Még mielőtt sok neven elgondolkodnék,sok boxost küldenék a levesbe meg a velük eggyütt szimpatizálókat is,sőt ha jobban meggondolom inkább őket először!
2/6 anonim válasza:
Előbb-utóbb L levadászna, annyira meg nem vagyok okos, hogy túljárjak az eszén. :D
3/6 anonim válasza:
Még mindig üt a Death Note :D Nekem is a kedvencem, pedig jövőre 10 éves a manga :D
Amúgy lenne mit írnom bele. Justin Bieber (vagy 100-szor hogy biztos legyen)
4/6 anonim válasza:
a gyilkosokat, pedofilokat, nemi erőszakot elkövetők és az állatkínzók lennének az elsők. őket követnék a családjukat bántalmazó k-öcsögök. szerintem egy lopás... vagy ilyesmi még nem éri el azt a szintet hogy kivégeztetném, őket csak börtönbe dugnám. én tuti hogy nem tudnék végezni egy emberrel sem, akármit csinált. de ha valaki elvégzi helyettem és nem kell látnom minden zokszó nélkül.
5/6 anonim válasza:
Sehogy. Elégetném, mint a szél.
Most őszintén - nincs olyan ember a világon, aki ha meghal, szebb hely lenne a világ. Sőt, ha egy idióta meghal, kilenc másik ugrik a helyére...
6/6 anonim válasza:
Értelmetlen lenne bármit is tenni vele, hisz ha kiírtanál 4-5 milliárd embert ami képtelenség lenne, akkor sem változna az ember. Aki azt gondolja, hogy bármi jót cselekszik evvel, hogy elkezdi "írtani" a sok mocskos embert az buta. Szerintem 1-2 milliárd embert biztosan meg kéne ölni, hogy legyen valami változás a jövőre nézve, de avval, hogy max. és ez nagyon maximum 10 ezer vagy 20 ezer embert megölné azt világszinten meg sem érezné senki... Nah meg honnan a rákból szedsz annyi nevet? Azért ez nem egészen úgy működne itt, mind a Death Note -ban... De azért egy ilyen listám lenne az megnyugtató lenne...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!