Szerintetek jogos a véleményem vagy csak túl "öreg" vagyok?

Két dolog. 1. a mai tizenévesek viselkedése és szokása teljesen megváltozott az elmúlt években 2. a szülői odafigyelés is sok családban kimerül a zsebpénz és drága ajándékok osztogatásában.
Apa és anya nem fordít rájuk figyelmet, nem ellenőrzi őket, nem ül le velük beszélgetni, aminek nagyon sok rossz következménye van... például ez is. Én anno (22 éves vagyok) anyukámmal adtam fel közösen gyerekújságba hirdetést, ahol levelezőtársakat lehetett keresni. Az más volt, mint ma már az internet.
Szóval igen, jogos a véleményed szerintem.

" Hülyék az emberek komolyan mondom.."
vagy csak Te vagy túl maradi!
És ami azt illeti,az utóbbi inkább valószínű.

Nem értem miért baj az ha ő az interneten szeretne levelezőtársat keresni? Nem sz.expartnert. Nem párkapcsolatot. Levelezőtársat. Azt mondtad azon akadsz ki, hogy az interneten keresi őket, és a szülei nem is tudják mivel beszél az interneten. Na mármost egyrészt, miért keressen dörmögő dömötörben levelezőtársat hirdetésben, amikor interneten pár nap alatt talál magának, és még pénzbe se kerül? Honnan veszed, hogy a szülei nem tudnak róla? Szerinted attól, hogy a neten keres levelezőtársat a szája bevarródik, és nem szól utána egy szót sem? Meg a francokat. Simán mondhatja a szüleinek, hogy "van egy levelezőtársam stbstb..." szóval ez most alaptalan ítélkezés amit teszel. Arról nem is beszélve, hogy sokan 12 évesen már p.ornót néznek, csókolóznak, sőt van aki már sz.exelt is, iszik, cigizik. És te azért vagy szegényre kiakadva mert egy LEVELEZŐTÁRSAT keres az interneten. És nem a levelezőtárson akadsz ki, hanem azon, hogy AZ INTERNETEN. ÉS AKKOR MI A F@...SZ VAN??? Szerintem járjál ask.fm-re vagy 8 éves kis youtubevloggerek alá, akik TÉNYLEG megalázzák magukat, és TÉNYLEG olyat tesznek ami gyalázatos.És persze, nyilván egy levelezőtárs miatt megromlik a tanulmányi eredménye. LOL. Mi van? Normális vagy? Szerintem minél előbb kezeltesd magad de ro.hadt gyorsan.
És mielőtt belém kötnél. Én csak leírtam a véleményemet őszintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!