Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan vezethetem le, engedhet...

Hogyan vezethetem le, engedhetem ki az dühömet?

Figyelt kérdés

Szia, kedves olvasó.

Szeretnék tőled valamit kérni.

15 éves fiú vagyok. Miskolc mellett lakom egy faluban, nincs barátom, csak 'virtuális' akivel a facebookon, skypen tartom a kapcsolatot, illetve azért van egy IGAZI BARÁTOM.

Forrófejű, intelligens, segítőkész, kedves, de mégis hamar lobbanékony fiú vagyok,aki mindenen felhúzza magát.

1 éve van már, vagyis ennyiről tudok, hogy minden düh, gyűlölet, harag, irigykedés,csalódás belém szorult, és nem tudom kiengedni. Kérhetnék tőled valami tippet, hogy hogyan adjam ki a dühömet egyszer s mindenkorra? Nagyon fontos lenne, a szüleimre ordítok, az osztálytársaimat cibálom néha, mindenkit lehordok mindennek. Gyakran szoktam PS-ezni. ( Play Station, egy konzol játék. ) Ott is a kontrollert szoktam rágni, tépni, földhöz csapni, igaz még mindig jó különös módon. AZ utóbbi 1 éveben, pár hónapban nagyon agresszív fiú lett belőlem. Mindenkit mindennek lehordok. Kérem segíts rajtam, akár itt, akár privát üzenetben, szükségem van minden egyes infóra, ötletre. Én azon gondolkoztam, hogy valamit agyonverni. Falba nem akarok belebaszni,bútorokat nem akarok összetörni. Kérlek segíts rajtam!

Köszönöm, hogy elolvastad.

További szép napot neked.

2013. okt. 5. 18:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Play Station? Hanyas? 2-3-ra ajánlanám a God of Warokat, velem csodákat művelnek... :D
2013. okt. 5. 18:54
 2/20 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy voltál ilyen gyors... De.

Nem ilyenre gondoltam, egyébként 3.

2013. okt. 5. 18:56
 3/20 anonim ***** válasza:
Nekem a játékok sok gőzt leengednek, de akkor mindegy. Szedj Sedatif PC-t.
2013. okt. 5. 19:00
 4/20 anonim ***** válasza:
Beszéld rá a szüleidet hogy vegyenek boxzsákot.Vagy párna is megteszi.Üssed ahogy csak bírod és közbe ordibálj, mond ki ami benned van
2013. okt. 5. 19:00
 5/20 anonim ***** válasza:

Az a lényeg,hogy IGÉNYES legyél. És találj rá egy KÖZÖSSÉGRE. Teázgassatok,énekelgessetek,csicseregjetek.

Repülj a nyugalom szigetére. Talán egy jó MUNKAHELY megnyugtat.

Vegyél egy bokszzsákot és beszélgess el vele. De csak nyugodtan.

2013. okt. 5. 19:01
 6/20 anonim válasza:
Hát vagy püfölj valami puha dolgot vagy ha sportolsz valamit akkor űzd azt,esetleg futhatsz egy kicsit..nem tudom hogy jók-e :| minden tőlem telhetőt próbáltam írni >.<
2013. okt. 5. 19:03
 7/20 A kérdező kommentje:

A közösség nem hiszem hogy jó ötlet, mivel agorafóbiás vagyok, és nem szeretek közösségben lenni, ha hétvégén a szüleimmel elmegyünk bevásárolni Miskolcra, akkor is csak mögöttük megyek, mint egy halál, és nem nézek senkire.

Mindig szoktam zenét hallgatok, ezt is most dübörgő zene mellett hallgatom, a zene a mindenem. Érzékeny fiú vagyok, nem tudnám a zene nélkül elképzelni az életem, a zene szokott lenyugtatni, csak sajnos a dühömet nem engedi ki.

2013. okt. 5. 19:03
 8/20 anonim ***** válasza:
Vegyél egy boxzsákot...
2013. okt. 5. 19:05
 9/20 anonim ***** válasza:
Pacsizz le mindenkivel,mosolyogj rá mindenkire,de csak boldogan. És nem kell KÖZÖSSÉG,egy IGÉNYES kis társaság is megteszi. Szedj össze pár szimpatikus barátot.
2013. okt. 5. 19:06
 10/20 anonim ***** válasza:

A játék nem megoldás. Neked sportolnod kell kedves kérdező. A boxzsák nagyon jó ötlet otthonra, de el kéne járnod edzésekre (küzdősport) vagy ha nincs rá pénzed akkor futni, súlyzózni erőnléti gyakorlatokat végezni.

Komolyan mondom hogy a sporttal tudnád levezetni a benned lévő feszültséget.

Próbáld ki és remélem hogy segítettem.

24/N

2013. okt. 5. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!