Honnan ez a sok irigy ember? Miért nyílik ki a bicska a zsebükben, ha valakinek drága okostelefonja van?
1.Nem biztos, hogy megdolgozott érte.Ki tudja, ki dolgozott meg azért a telefonért(vagy bármi másért)...
2.Olcsóbb telefon sem feltétlenül szar.
3.Nem irígységből mondom, csak racionálisan gondolkozom.
Nem tudom miért ilyenek. De pl. itt is elég ha válaszolsz egy kérdésre, hogy hol nyaraltál idén és mindenki aki nem azt válaszolja, hogy nincs pénzem nyaralni azt lehúzzák :(
Főleg az zavar ha valaki állandóan bulizik, cigizik stb. és irigykedik ha valaki vesz valami új dolgot. Mindenki másra költi a pénzt biztos vagyok benne ha havi 30 000 Ft elköltenék cigire meg bulikra akkor nekem se lenne okostelefonom..
Erre csak annyit tudok mondani, hogy nem ott kell feltétlenül felvágni valamilyen kacatunkkal, ahol nem kéne...
Én ha tudom, hogy épp egy értékes valamim van, inkább próbálom nem mutogatni, mert ismerem az embereket...
Ha még egy telefon, laptop, stb...az még oké.
De pl egy vadiúj szobaterepjáró, 100 milliós ingatlan, stb...az itt Magyarországon már erősen megkérdőjelezi annak korrekt voltát. Lásd politikusok, polgármesterek, EU pályázatokra nyálukat csorgató vállalkozók, stb...
Nagyon ritka, aki ilyeneket itt legális ügyeskedésekből tud összehozni.
Nem véletlenül állították le azt a projektet, amikor a NAV emberei az utakon állítgatták le a drága autók sofőrjeit...vajon miért?
A válasz magában a magyar társadalomban és a történelmében, pontosabban a gondolkodásukban van.
Olvasd el ennek a könyvnek az elejét. Talán 20-30 oldal. Gyönyörűen bemutatja a magyar gondolkodást más nemzetekhez képest ezek után elég egyértelmű lesz a válasz a kérdésedre.
Keress rá itt: scribd PONT com
Nem hagyja belinkelni. keresés: "Sziklaszilárd" első 3 találat.
A teljes verzióhoz előbb fel kell töltened valamit. Ez lehet egy kamu önéletrajz is vagy egy telefon használati utasítása, hogy a témánál legyünk. :)
Megnéztem elég az első 5 oldalt elolvasnod.
Az első fejezet alcíme:
"Miért boldogtalan a magyar?" a válasz a könyvben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!