Ilyenkor tényleg én vagyok a rossz?
Van egy lány,akit szegről-végről ismerek. Nem volt hol laknia,amikor feljött pestre. Én felajánlottam neki,hogy 1 hónapig,ingyen lakhat nálam,de utána mennie kell.
Azóta eltelt 2 hónap,mondtam,hogy a 2.-ért fizessen,mire ő közölte,hogy nincs miből,ekkor mondtam neki,hogy legyen kicsit "kedves" hozzám. Erre mindenfélének elhordott és egyből lelépett. Azóta viszont fűnek-fának nyomja,hogy mekkora szemét vagyok.
Most komolyan,az vagyok? Ti meddig engednétek egy ISMERŐSNEK (NEM rokon,barát,ex,családtag,...),hogy INGYEN lakjon nálatok?
"mondtam,hogy a 2.-ért fizessen,mire ő közölte,hogy nincs miből,ekkor mondtam neki,hogy legyen kicsit "kedves" hozzám."
Ugye ez csak vicc?
Szóval házi prostit akartál belőle csinálni? :D
Nem rossz gondolat de előbb kezdhetted volna azzal hogy költözzön el. Ha nem akarna (és fizetni se) csak ezek után hoztam volna fel ezt a ,,kedves" témát.
Egyébként én még a saját rokonomnak sem engedném hogy hozzánk költözzön. Az ilyen szituációknak mindig veszekedés a vége, vagy pedig rosszabb esetben még hónapok múltán is rajtunk élősködne.
Na, valljuk csak be hogy nem teljesen önzetlenül segítettél.
Arra számítottál hogy 1 hónap alatt elcsábítod, ugye?
5.-nek.
NEM!
Az első hónapban nem is laktam ott. Ezért volt az az alap megállapodás,hogy addig maradhat csak!
Nem tudom, nekem akkor se teljes a kép, valami még hiányzik. Lehet hogy neked teljesen alap vagy adott egy körülmény, de mi nem tudunk róla, ezért csak tapogatózunk.
Mindenesetre, én személy szerint rokonnak 3-6 hónapig, de ismerősnek egyáltalán nem engedném meg hogy a lakásomban éljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!