Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ilyenkor tényleg én vagyok a...

Ilyenkor tényleg én vagyok a rossz?

Figyelt kérdés

Van egy lány,akit szegről-végről ismerek. Nem volt hol laknia,amikor feljött pestre. Én felajánlottam neki,hogy 1 hónapig,ingyen lakhat nálam,de utána mennie kell.

Azóta eltelt 2 hónap,mondtam,hogy a 2.-ért fizessen,mire ő közölte,hogy nincs miből,ekkor mondtam neki,hogy legyen kicsit "kedves" hozzám. Erre mindenfélének elhordott és egyből lelépett. Azóta viszont fűnek-fának nyomja,hogy mekkora szemét vagyok.

Most komolyan,az vagyok? Ti meddig engednétek egy ISMERŐSNEK (NEM rokon,barát,ex,családtag,...),hogy INGYEN lakjon nálatok?

2016. márc. 14. 12:06
 1/7 anonim ***** válasza:
40%
Abszolút jól csináltad. Így is jó fej voltál, hogy egy hónapig ingyen ott lakhatott, sőt még alternatív lehetősége is volt, hogy tovább ott lakjon anyagi értelemben ingyen. Férfiként meg aztán pláne nem lenne az embernek ilyen lehetősége. Most azt persze hagyjuk, hogy mennyire erkölcsös vagy nem erkölcsös, de a nőknek a bájuk és a testük mindig ott van életmentő mentsvárként olyan helyzetekben, amikor anyagilag végleg megszorulnak.
2016. márc. 14. 12:20
 2/7 anonim ***** válasza:

"mondtam,hogy a 2.-ért fizessen,mire ő közölte,hogy nincs miből,ekkor mondtam neki,hogy legyen kicsit "kedves" hozzám."

Ugye ez csak vicc?

2016. márc. 14. 12:56
 3/7 anonim válasza:
elég hálátlan amit csinált...elvégre nem is a legközelebbi ismerősödről van szó, és egyből szétkürtöli mindenkinek. Gondolom azzal nem dicsekszik, hogy ingyen lakott nálad...
2016. márc. 14. 13:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Szóval házi prostit akartál belőle csinálni? :D

Nem rossz gondolat de előbb kezdhetted volna azzal hogy költözzön el. Ha nem akarna (és fizetni se) csak ezek után hoztam volna fel ezt a ,,kedves" témát.

Egyébként én még a saját rokonomnak sem engedném hogy hozzánk költözzön. Az ilyen szituációknak mindig veszekedés a vége, vagy pedig rosszabb esetben még hónapok múltán is rajtunk élősködne.

2016. márc. 14. 22:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Na, valljuk csak be hogy nem teljesen önzetlenül segítettél.

Arra számítottál hogy 1 hónap alatt elcsábítod, ugye?

2016. márc. 16. 11:26
 6/7 A kérdező kommentje:

5.-nek.

NEM!

Az első hónapban nem is laktam ott. Ezért volt az az alap megállapodás,hogy addig maradhat csak!

2016. márc. 16. 11:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nekem akkor se teljes a kép, valami még hiányzik. Lehet hogy neked teljesen alap vagy adott egy körülmény, de mi nem tudunk róla, ezért csak tapogatózunk.

Mindenesetre, én személy szerint rokonnak 3-6 hónapig, de ismerősnek egyáltalán nem engedném meg hogy a lakásomban éljen.

2016. márc. 16. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!