Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek ilyenkor?

Mit tegyek ilyenkor?

Figyelt kérdés

Egy Elefántcsontparti nő írt nekem egy emailt. Fordítót használt, nem nagyon érthető, de olvasható. Ezt írta:

Kedves egyet,

Én több mint boldog, hogy találkoztam veled

Milyen volt a napod? Az enyém egy kicsit melegebb itt Dakar Szenegálban.

A nevem Diane Penda vagyok 25, Elefántcsontpart Nyugat-Afrikában, 5,11 ft magas, vásár, arcszín, (soha nem ment férjhez előtt), és most én vagyok tartózkodó menekülttáborban itt Dakar eredményeként a polgárháború amit vívtak az országban.

A késői apám dr Banabas Diane volt egy kiemelkedő üzletember és megölt egy politikus szerint a kormány a néhai tábornok Robert Gue az egykori államfő, amíg a lázadók anyám és az apám megtámadták a házam egy kora reggel. Csak nekem, hogy életben van, és most sikerült csinálnom az utamat ország Szenegál, hol indulok menekültként most. Szeretnék többet megtudni rólad. Tied kedvel és idegenkedik, a hobbik és mit éppen csinál.

Azt fogja mondani, többet engem a következő mailben.

Csatolt itt van a fotó,

Abban a reményben, hogy hallani rólad a lehető leghamarabb.

Köszönet Penda

Most mit tegyek? Egyik ismerősöm azt mondta, hogy menjek a rendőrségre.

2015. dec. 19. 15:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen indokkal is kellene a rendőrségre menned? Tiltsd le, töröld ki a levelet. Ne írj neki semmit.
2015. dec. 19. 15:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy már vissza írtam neki. De személyes adatokat nem adtam meg.
2015. dec. 19. 15:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ilyesmi levelet nekem is írtak, én meg válaszoltam neki, ő is nekem. Aztán ő maradt el vele... (igen, akkor komolyan vettem - nem szerettem bele :D -, de azóta se tudom, mi volt ez az egész.)

Semmit ne csinálj, ne válaszolj neki többet.

2015. dec. 19. 15:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Régen nekem is írtak ilyesmit,hasonló sztorival,legalább már 8-10 éve,akkor kezdtem gépezni,én hülye egy ideig e mail-ezgettem vele,aztán végül írt egy számlaszámot,valami állítólagos afrikai ügyvédét,akinek küldjek akkor kb.20 ezer Ft-nak megfelelő dollárt,és ő intéz valami állampolgárságit,utána pedig eljön hozzám Mo.-ra a csaj egy csomó dollármillióval...

Ha csak párszáz balek bedől a világból,akkor is már jó kis summa érkezik a számlaszámra.

Felejtsd el az egészet,és tiltsd le az ilyen csalókat!

2015. dec. 20. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!