Miert van ez, lehet tenni ellene valamit?
Ma délelőtt jarom a sulit es az egyik felreesobb terem mellett egy lany zenet hallgat. Ezzel semmi baj nincs. A baj a következő: Azt a lányt meg soha nem lattam társaságban beszélgetni, mindig egyedul megy mindenhova.
A következő: Egy 9. Es srac csendben elvan magában. Nem szol a többiekhez, az osztály mellette beszélget. Ezzel is csak az a baj, hogy ez nem egy kirívó eset, hanem lassan megszokott.
Ket 9.es lany levonul a lépcső alá es beszelgetnek. Ez jelentosen jobb mint az első két pelda, de valahogy olyan... Talan nyomasztó, depis vagy nem tudom milyen.
Ezekhez mind semmi közöm, egyszeruen csak egy iskolába járunk es Ennyi. A nevüket sem tudom. Viszont: Nem csak ez a 3 ember az aki elvan igy magában. Az egyik legjobb baratom regen ilyen volt, odamentem hozza, beszélgettünk es azota o sem olyan csendes. En sem vagyok egy tul nagy társasági leny, jobban szeretem a szűk baráti beszélgetéseket mint egy hatalmas bulit, de a barátok mindenkinek fontosak.
A kérdésem a következő: Aki jelenleg olyan helyzetben van mint a fenti példák az igenyel valamilyen támaszt vagy inkabb elvan magában? Legjobb az lenne, hogy csak azok valaszolnanak akik ilyen helyzetben vannak/voltak.
A kerdes hosszu es nem tul összeszedett ezert elnezest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!