Szervkereskedelem, emberrablás Borsodban?
Nekem is elvitték a lábam, azt mondták, csak kölcsönveszik. Azóta sem adták vissza.
Facebook-on olvastál ilyet?
Rendben,tételezzük fel,hogy szervkereskedő vagyok.
1. Furgont használnék,praktikusabb,nem feltűnő,fekete BMW személyautót.
2. Szlovákiában kapható Taser,simán lesokkollak és már meg is vagy. Esetleg szuri a nyakadba és máris nem ellenkezel.Taser: https://www.youtube.com/watch?v=GPRv0hXOVC0
Minek kockáztatná valaki,hogy ordítasz/ellenállsz,majd próbálna betuszkolni egy személykocsiba?
"Minek kockáztatná valaki,hogy ordítasz/ellenállsz,majd próbálna betuszkolni egy személykocsiba?"
Mert senki le sem szarja.
Plusz, a szervkereskedonek nem eri meg vaktaban elrabolni valakit, mert nem biztos, sot valoszinu, hogy az elrabolt vercsoportja es egyeb tulajdonsagai nem megfeleloek a "megrendelo" szamara. Plusz, az elrabolt egeszsegi allapotarol sem tud semmit, lehet, hogy nem alkalmas szervdonornak, mert HIV-es, Hepatitiszes, TBC-s, vagy "csak" rakos, cukorbeteg, vagy csak egy mulofelben levo baranyhimlos, szifiliszes, vagy... soroljam????
Szoval nem csak a fekete BMW a marhasag, ahogy irta valaki elozoleg, hanem az egesz elgondolas, ugy, ahogy van. Az igazi szervkereskedok nem igy dolgoznak, hogy vaktaban elkapnak valaki epp arra jarot, hidd el.
Én csak megkérdeztem,hogy ki mit tud erről.
Viszont a válaszokat, nagyon köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!