Más is érez úgy hogy csak akkor lehet boldog ember ha sok pénze lesz?
"Ez egy -szerintem- alapvetően téves gondolat. A boldogság önmagában egyáltalán nem ezen áll vagy bukik."
Valaki úgy gondolja hogy ő mondjuk akkor lenne boldog ha családja gyerekei lennének. Ez így is lesz. De amikor eljut arra a pontra, hogy egyre többször kell azt mondani a gyerekének hogy "ezt most nem engedhetjük meg magunknak",és látja a gyerek csalódását, akkor az az ember egy boldog ember lesz??? Hiszen ott van amire vágyott.
A szazadik ugyanolyan kerdes.
Nemsokara jon a magat gazdag informatikusnak kepzelo elmebeteg, aki kifejti hogy hogyan lehet szerezni FULLOS not.
Jaja én is várom már a 49%-ost válaszát!
Gyere mester, inni akarom szavaidat ! :DD
Boldoggá nem tesz, de az biztos, hogy ad egyfajta biztonságérzetet. Tudod, szokták mondani, hogy jobb egy jachtban sírni, mint egy biciklin. :D
Amúgy mikor elkezdtem az egyetemet, alig volt pénzem. Sz@r volt, mikor azon aggódtam, vajon megjön-e holnap a szoctám, vagy nem. Most van munkám, elég pénzem is van, mégsem lettem boldogabb semmivel sem. Annyival viszont sokkal jobb, hogy az anyagiak miatt legalább nem stresszelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!