Ennyire nehéz lenne elhinni, hogy van még 12-13-14 éves, aki ilyen mint Én?
Több kérdést tettem fel itt, persze a végén ott van, hogy: 13/L
És egyből jöttek a negatív válaszok, hogy biztosan nem vagyok 13, azok nem így írnak és a gondolkodásuk sem ennyire érett, mint az enyém. Pedig, dehogyis nem! 5-ös vagyok nyelvtanból (is).
Nem értem, komolyan, miért olyan nehéz elhinni? Gyakran 17-nek néztek. Ezzel nem dicsekedni akarok, sőt, nem jó ha valaki idősebbnek néz ki.
Képzeljétek, cigány vagyok! Ez az egyetlen dolog, amit ha tehetnék megváltoztatnék. Persze, nem tudom. Mégsem olyan a családom mint a többi mocskos, neveletlen, ápolatlan... és még ugye sorolhatnám!
Ami a legjobb, a beszédem, de még csak a külsőm SE hasonlít a cigányokéra, ezért ha megkérdezik, honnan származom, rávágom azt, hogy magyar. Hiszen Magyarországon vagyok, itt születtem, magyarul beszélek. Gyűlölöm a cigányságot! Igen! Régebben fel voltam lázadva a rasszisták ellen, de elég volt végig menni az utcán és látni a viselkedésüket. A másik, hogy engem is támadtak már meg, mert ugye magyarnak nézek ki és nem vagyok cigányos. (Hála Istennek)
De ezt csak mellékesen leírtam, nem ez a fő téma. Mi olyan nehéz elhinni, hogy vannak még normális 12-13 évesek?
Utolsó mondatot elírtam.
Miért olyan nehéz elhinni, hogy vannak még normális 12-13 évesek?*
Javítottam.
Köszönöm szépen! Végre kedves emberek!:)
Nincs baja senkinek velem. Egy-két ember van aki utál, ok nélkül. Sosem beszélgettem vele, iskolatársaim, de valahogy flegmák velem. De hát mindenkinek van ilyen, nem? :)
#5: Ha nagyképűnek gondolsz, gondolj annak! ;) Nem ismersz, és egy kis írás alapján könnyű ítélkezni. Oké, nem vettem sértésnek.
Nos, teljesen cigány vagyok. Azaz anyám is meg apám is az. Jó, hogy lejáratom őket! Alig van normális.
Késsel támadtak rám, egyszer megakartak erőszakolni, testvérek elakarták rabolni, el lopták a telefonom (az utóbbit onnan tudom, hogy osztálytársam), csúnyákat szólnak be. Pl.: Verjem a p...-ba meg ilyenek. Akkor ezekről mit mondjak? Hogy jaj, de büszke vagyok a cigányságomra? Na ne már! Majd ha végig mész az utcán, vagy ha ITT, vagy bárhol olvasol a cigányokról, rájössz. Sok ember tud neked írni arról, hogy tamádták őt a cigányok, és némely durva. Egy cigányember pénzt kért anyámtól, anyám nem adott neki, tényleg nem volt nála, erre az átkozódni kezdett. Hogy a rák szaggassa meg meg ilyen durvák. Hát én nem fogok róluk jót mondani. Max néhány ismerősről, aki cigány, és normális!
testvérem*
bocsi de a billentyűzetem rossz
Végre valaki aki szintén normális :')
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!