Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ennyire nehéz lenne elhinni,...

Ennyire nehéz lenne elhinni, hogy van még 12-13-14 éves, aki ilyen mint Én?

Figyelt kérdés

Több kérdést tettem fel itt, persze a végén ott van, hogy: 13/L

És egyből jöttek a negatív válaszok, hogy biztosan nem vagyok 13, azok nem így írnak és a gondolkodásuk sem ennyire érett, mint az enyém. Pedig, dehogyis nem! 5-ös vagyok nyelvtanból (is).

Nem értem, komolyan, miért olyan nehéz elhinni? Gyakran 17-nek néztek. Ezzel nem dicsekedni akarok, sőt, nem jó ha valaki idősebbnek néz ki.

Képzeljétek, cigány vagyok! Ez az egyetlen dolog, amit ha tehetnék megváltoztatnék. Persze, nem tudom. Mégsem olyan a családom mint a többi mocskos, neveletlen, ápolatlan... és még ugye sorolhatnám!

Ami a legjobb, a beszédem, de még csak a külsőm SE hasonlít a cigányokéra, ezért ha megkérdezik, honnan származom, rávágom azt, hogy magyar. Hiszen Magyarországon vagyok, itt születtem, magyarul beszélek. Gyűlölöm a cigányságot! Igen! Régebben fel voltam lázadva a rasszisták ellen, de elég volt végig menni az utcán és látni a viselkedésüket. A másik, hogy engem is támadtak már meg, mert ugye magyarnak nézek ki és nem vagyok cigányos. (Hála Istennek)

De ezt csak mellékesen leírtam, nem ez a fő téma. Mi olyan nehéz elhinni, hogy vannak még normális 12-13 évesek?

2014. nov. 10. 16:23
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:

Utolsó mondatot elírtam.

Miért olyan nehéz elhinni, hogy vannak még normális 12-13 évesek?*

Javítottam.

2014. nov. 10. 16:25
 2/23 anonim ***** válasza:
Talán,mert te érettebb vagy a többinél,okosabb,tisztelettudóbb.És ez ezekszerint ritkaság.(főleg,hogy nem vagy magyar,különleges vagy)Egyébként én félig cigány vagyok,mégis fehér bőrű,normális,4,3-4,5-ös tanuló.Van bennünk közös! :D
2014. nov. 10. 16:34
 3/23 anonim válasza:
100%
Ezt hozza ki mindenkiből a társadalom!Tv, újság, stb. Ezt csinálják, azt csinálják! És sajnos az ember olyannak született, hogy hirtelen előitéletes lesz! Én is ismerek rengeteg olyan 13,14 évest aki rettentően normális és úgymondd "felnőtt" észjárással gondolkoznak! De sajnos vannak olyanok is akik egyáltalán nem! Csak a szex,pia,drog!Hiszen ebben a korban nem ilyenekkel kéne foglalkozni! És az meg nem baj ha cigány vagy! Rengeteg olyan cigány ismerek aki úgy van mint te! Rendesen dolgoznak, tanultak, egyebek! Ha normális vagy akkor senkinek nem lesz veled baja! 17/f
2014. nov. 10. 16:36
 4/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Végre kedves emberek!:)

Nincs baja senkinek velem. Egy-két ember van aki utál, ok nélkül. Sosem beszélgettem vele, iskolatársaim, de valahogy flegmák velem. De hát mindenkinek van ilyen, nem? :)

2014. nov. 10. 16:41
 5/23 anonim ***** válasza:
87%
nagyon ugyes vagy hogy 13 eveden igy tudsz fogalmazni. A gond ott van ( es ezzel nem akarlak mrgbantani) egy kicsit nagykepu vagy 13 evesen!! A masik hogy kepzeld en is cigany vagyok ugyanugy normalis mint te nem tartozom az alja reteghez! Te viszont , azzal hogy azt mondod utalod a ciganysagot, es ahogy beszelsz azzal a rendes, tisztesseges, becsuletes romakat is lejaratod . Gondolom fel cigany vagy ha feher a borod, szoval nem tudom hogy anyukad vagy apukad e a roma, de nem hiszem hogy jol esne neki amit itt leirtal, mert ha belegondolsz vmelyik szulodet szegyenled ezzel! Gyerek vagy meg sok mindent fogsz meg latni az eletben. En sem szeretem a hosszu sxoknyas, karomkodos, lopos romakat, de nem tagadom le hogy muzsikus cigany vok. Ennek ellenere elhetsz te magyar modon normalisan anelkul h le tagadnad.
2014. nov. 10. 16:46
 6/23 anonim ***** válasza:
Minden osztályban piszkálnak valakit.(engem pl.a fiúk).Nem kell foglalkozni velük.Első válaszadó voltam. ;)
2014. nov. 10. 16:48
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
#5Egyetértek.Én mindig őszintén megmondtam a származásom.Kérdező,azért nem kell teljesen utálni magad,vannak normális cigányok is,azok nagyon különlegesek pl.az 5-ös válaszadó.Örülj,hogy ide tartozol. :)
2014. nov. 10. 16:53
 8/23 A kérdező kommentje:

#5: Ha nagyképűnek gondolsz, gondolj annak! ;) Nem ismersz, és egy kis írás alapján könnyű ítélkezni. Oké, nem vettem sértésnek.

Nos, teljesen cigány vagyok. Azaz anyám is meg apám is az. Jó, hogy lejáratom őket! Alig van normális.

Késsel támadtak rám, egyszer megakartak erőszakolni, testvérek elakarták rabolni, el lopták a telefonom (az utóbbit onnan tudom, hogy osztálytársam), csúnyákat szólnak be. Pl.: Verjem a p...-ba meg ilyenek. Akkor ezekről mit mondjak? Hogy jaj, de büszke vagyok a cigányságomra? Na ne már! Majd ha végig mész az utcán, vagy ha ITT, vagy bárhol olvasol a cigányokról, rájössz. Sok ember tud neked írni arról, hogy tamádták őt a cigányok, és némely durva. Egy cigányember pénzt kért anyámtól, anyám nem adott neki, tényleg nem volt nála, erre az átkozódni kezdett. Hogy a rák szaggassa meg meg ilyen durvák. Hát én nem fogok róluk jót mondani. Max néhány ismerősről, aki cigány, és normális!

2014. nov. 10. 16:58
 9/23 A kérdező kommentje:

testvérem*

bocsi de a billentyűzetem rossz

2014. nov. 10. 16:59
 10/23 anonim ***** válasza:

Végre valaki aki szintén normális :')

14/l

2014. nov. 10. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!