20 évesen hivatást választani?
Olvasgass a neten, ismerkedj meg a szakmákkal. Rengeteg olyan van, amiről az ember nem is hall, amíg iskolába jár. Én úgy találtam ki, hogy mit szeretnék csinálni, hogy nem is tudtam, hogy létezik ilyen, csak végiggondoltam, miben vagyok jó. Aztán szomorkodtam, hogy milyen kár, hogy ilyen szakma nincs, rá fél évre meg belefutottam egy cikkbe, ami pont erről szólt :D
Ha már tudod, mit szeretnél, akkor érdemes utánanézni a lehetőségeknek. Ha álmaid szakmájához felsőfokú végzettség kell, akkor nem lesz már nagy áldozat újra érettségizni. De amúgy én is fizetek már érte, amelyik szak nem extrém durva, azt munka mellett is el lehet végezni :)
te az a politika rovatból, akinek tanácsoltam, hogy inkább tanuljon tovább, meg nyelveket, és csak hajtogattad a 90-100 ezres fizut?
mert ha igen, akkor reménytelen eset vagy!
ott már leírtam neked, hogy mit tanácsolok,és hogy tanulj!
@13:19
ööö nem, nem én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!