Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne fuggjek...

Mit tegyek, hogy ne fuggjek ennyire toluk?

Figyelt kérdés
Mindig van 1-2 szemely az eletembe(aki altalaban no es idosebb) es veluk mindent meg tudok beszelni ugy erzem a lelkitarsaim meg ilyenek. Viszont ilyenkor tokre rajuktapadok mint egy pioca es huu nagyon nemjo. Mindig irok nekik, akar regelek is egy csomot csak, hogy beszeljuk, neha kitalalok valamit hogy legyen tema. Ha talalkozunk mikor menni akarnak akkor gyorsan felhozok egy temat, hogy meg beszeljunk es ez egy ido utan teher lehet nekik. Ma talalkoztam egy ilyennel es total kiborultam, hogy nem ugy alakult ahogy elterveztem, nem ondtam el mindent amit akartam es szomoru vagyok, hogy vege es mivel ritkan talalkozunk nem tudom mikor lesz ilyen megint es ez rossz nagyon:( Nem szerelem mert a fiukkal valo erzeseimmel is tisztaba vagyok es a fiukat szeretem!! 15L
2014. márc. 7. 21:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Önuralom. Meg egy kis józan ész: minél többször háborgatod őket, minél többször feltartod amikor indulna, annál ritkábban akarnak majd veled szóbaállni.
2014. márc. 7. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!