Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kinek vannak BKV-s sztorijai?

Kinek vannak BKV-s sztorijai?

Figyelt kérdés

Tavasszal egyik délelõtt utaztam kombínon, és egyszer csak arra kaptam fel a fejem, hogy két hõlgy õsszevitatkozott. Az egyik egy idôsebb volt (kb. 60 lehetett), másik egy fiatal harmincas, aki telefonàlt kapaszkodva közvetlenůl az asszony mellett. Az asszony elkezdett hangosan rászólni a fiatalra, hogy jó lenne, ha nem az arcába telefonàlna, mert ez zavarja az utazásában. A fiatal visszadumált neki normális hangnemben, hogy miatta a beszélgetést nem fogja félbehagyni, de az asszony fel volt háborodva és lökdösni lezdte a fiatalt, hogy hagyja abba a telefonàlàst. Az asszony hisztizve kiabàlt és kezdett agresszív lenni. A fiatal egy ideig tűrte, és azonos hangnemben visszabeszélt, az asszony sértődötten hadonàszott tovàbb, amíg a fiatal megunta és letette a telefont.

Szerintetek kinek volt igaza?

Van hasonló sztoritok? :)

2013. dec. 30. 23:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Csak volános van.
2013. dec. 30. 23:04
 2/21 A kérdező kommentje:
Az is jó, csak vicces legyen és érdekes :)
2013. dec. 30. 23:08
 3/21 anonim ***** válasza:

Egyszer utaztunk villamoson,és felszállt egy redőnnyel egy őrült ember.Volt nála egy kendő,arra köpdösött,és azzal törölgette a redőnyt.Közben összevissza beszélt.

XD

2013. dec. 30. 23:18
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
A régi szép időkben, mikor egy kapun ment be mindenki, akinek bérlete van. Sietve, sétálva, mindenki jó magasra tartotta a bérletét felmutatva, úgy mentek be az utasok. Aki kezelte a jegyét, az persze hasonlóan ment be, mint most. Ekkor egy fura ötletem támadt, mert úgy éreztem, nem nagyon figyeli itt senki, ki mit mutat, egy pakli kártyából vettem elő egyet - ép a piros ász volt - jó magasra, jól láthatóan mutatva mentem be. Kicsit sem volt feltűnő a viselkedésem, mert ha "le is bukok", előveszem a bérletem. Senki nem szólt rám, pedig úgy tűnt, mintha látták volna kezemben a "bérletet"... ennyi...
2013. dec. 30. 23:19
 5/21 anonim válasza:
Nem hallottam, nem tudok igazat adni, sztori? Nem állt meg a buszsofőr a megállóban... Már ez nem "sztori"! :)
2013. dec. 30. 23:20
 6/21 anonim ***** válasza:
48%
4-es szerintem az sokkal viccesebb amikor a cigányokat verik.
2013. dec. 30. 23:33
 7/21 anonim ***** válasza:
82%

Ha arra gondolok, hogy amikor utazom a villamoson vagy buszon, és ha valaki telefonál, az valamiért csak ordítva tud telefonálni, akkor valahol megértem a 60 éves asszonyt, hogy kiakadt a telefonálás miatt. Nem egyszer jártam már így hogy a busz elején ülve hallottam, hogy a busz végén a kiscsaj telefonált.

De hogy meséljek sztorit.

2 is van.

Tudni kell, hogy kicsit halláskárosult vagyok. Ha valaki nagyon halkan, suttogva beszél, nem mindig értem meg hogy mit mond. Egyszerűen nem hallom.

A történet is emiatt alakult ki.

Pár baráttal mentünk trolival, mivel csak pár megállót utaztunk, nem volt érvényes jegy vagy bérlet. Én csak arra figyeltem, hogy a barátok jelezték, hogy most kell leszállni, így az ajtóhoz álltam/álltunk. Csak azt vettem észre, hogy mellettem egy alacsony nő suttogva magyaráz nekem.. Csak néztem rá nagy szemekkel, és a körülöttem lévő zajok miatt egy szavát sem értettem, de végig nekem beszélt. Kicsit kínosnak éreztem magam, így odafordultam az egyik srác haveromhoz, hogy

- Tomi. Mit nyekereg nekem itt a nő? nem értem..

A többiek elkezdtek röhögni majd

- azt mondja, hogy elnézést, jegyeket, bérleteket kérném..:)

De a troli megállt, így röhögve leszálltunk, hogy mekkora arc vagyok, hogy így leszereltem az ellenőrt... Pedig tényleg egy szavát sem értettem.

A másik eset a 9-es buszon történt. Már együtt éltem a párommal akinek van egy szokása. Ha úgy tartja kedve akkor csak megsimogatja a melleimet, sokszor viccesen hozzátéve, hogy

- ha nem csöcsörézhetlek meg, addig egy lépést sem megyek.

A buszon hátul a rúdnál kapaszkodtunk. Én elfordultam, mert néztem, hogy melyik megállónál kell jelezni majd, hogy leszállunk. Így nem vettem észre, hogy a párom arrébb állt, hogy helyet adjon egy idős férfinak is, hogy ő is tudjon kapaszkodni. Mivel le kellett szállni a következő megállónál, hátra sem fordulva csak megfogtam a párom kezét, így jelezve neki, hogy most fogunk leszállni. De nem reagált rá. Azt hittem a szokásos "nem megyek egy lépést sem míg nem csöcsörézhetlek meg" jött rá, ezért továbbra sem fordultam feléje, csak felemeltem a kezét a mellemre tettem pár másodpercre, majd mondta, hogy

- na, majd ha leszálltunk, tovább cicizhet, de most menjünk..

Egyszer csak egy mély hang.

- Én örülnék neki kedves, de nem hiszem hogy a feleségem jó néven venné..

Ekkor fordultam oda, és a következőt láttam.

Az öreg kezét fogom (az ő kezét tettem a cicimre is). Az öreg csak huncutul mosolyog. A párom, és akik a közelben levágták mi történt szakadtak a röhögéstől..

Hát elég kínos volt..

2013. dec. 31. 00:05
 8/21 A kérdező kommentje:

:DDDDDDD

Big Like!! :D

2013. dec. 31. 00:39
 9/21 anonim ***** válasza:
4: Majd ha téged vernek azt is jó lesz másnak nézni?
2013. dec. 31. 00:53
 10/21 anonim ***** válasza:
65%

Én évekig bérlet nélkül jártam, ha jött az ellenőr mindig leszálltam.

Egyszer felszáll az ellenőr a buszra és már nem volt időm leszállni.

Odajön és mondja: "Jegyeket, bérleteket!"

Hirtelen nem tudtam mit szólni, úgyhogy annyit mondtam neki, ösztönösen: "Köszönöm, nem kérek egyikből se."

Erre nagyon mérges fejet vágott és agresszívan rám ordított:

"Rendben, akkor azt most mindjárt megoldjuk!!!"- és megnyomta a leszállásjelzőt, utalva rá, hogy a következőnél le kell majd szállnom.

Csak az volt a gond, hogy ekkor már tök nyugodt voltam (nem tudom, miért) és csak néztem rá, és mosolyogtam. Nem akartam kinevetni, egyszerűen mosolyogtam az egészen, nem érdekelt egyáltalán, hogy esetleg meg akar büntetni, nem tudtam komolyan venni.

Próbált nagyon szigorú fejet vágni de kezdte látni, hogy ez nem fog összejönni neki.. A megálló egyre közeledett, a helyzet meg egyre feszültebbé vált, mivel én meg se moccantam, csak ültem nagy nyugiba.

Végül is kinyílt az ajtó, még vetett rám egy villámló pillantást aztán pedig, ahogy ő fogalmazott: "megoldotta", fogta magát, azt leszállt. (Én meg utazhattam hazafelé..)

2013. dec. 31. 01:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!