Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a volt barátom? Ennyire gyáva?
Szerda este szakított velem, DE! közösségi oldalon keresztül. Még hangsúlyozta is, hogy élőben szeretne, meg beszélgetni is a szakítástól stb. Végül addig nyaggattam, hogy bevallotta, szakítani szeretne, ezért lett ott kimondva. Akkor este átbeszéltük az egész kapcsolatot. Egymás hibáit, mit rontottunk el, hol rontottuk el, de attól szép volt, szerelmesek voltunk. De tényleg nem működött már.
Azóta ő bulizik, minden este. Írtam neki, hogy holnap meg tudunk-e találkozni? mert én már ezt le szeretném zárni. Legyen már kimondva hivatalosan is. Válaszra sem méltatott, még csak el sem olvasta. Hozzáteszem, ő szakított velem, szóval legalább annyi lenne benne, hogy megkeresne és a szemembe is elmondaná a dolgokat..
Most komolyan így akarja lezárni? Miért nem válaszol? Ennyire gyáva? A szemembe már nem tudná ugyanezeket elmondani, amiket akkor szerda este leírt?
Engem idegesít. Nem kevés ideig voltunk együtt, hogy ezt így zárjuk le. És nem egy gerinctelen embernek ismertem meg, de ez azért szarul esik..
Mi a véleményetek?
Szerintem már "hivatalosan" ki lett mondva.
Ez nem olyan, mint egy válás, hogy közjegyző előtt be kell jelenteni, hogy szakít. :) Igen, nincs elég vér a micsodájában hozzá, hogy a szemedbe mondja. Szóval most nehogy arra várakozz, hogy majd mikor fogja "szépen" is kimondani, miközben ő vígan éli az életét.
Ilyenkor mutatkozik meg, hogy ki mennyire gyáva.
Tudom, hogy ez most mennyire rosszul esik neked, de akkor is azt mondom: nem érdemli meg, hogy miatta bánkódj!
"Írtam neki, hogy holnap meg tudunk-e találkozni? mert én már ezt le szeretném zárni. Legyen már kimondva hivatalosan is. Válaszra sem méltatott, még csak el sem olvasta."
Hogy a fosba válaszoljon, ha el se olvasta???
Nem mindenki lóg a neten 0/24-ben. Tényleg ne keménykedj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!