Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Titeket aláztak meg régebben...

Titeket aláztak meg régebben általános iskolásban?

Figyelt kérdés
Engem vagy 2 évig és mai napi nem tudom elfelejteni pedig már felnőttem.

2013. júl. 25. 20:31
1 2 3 4
 1/38 A kérdező kommentje:
*iskolában, *mai napig-bocsánat gyorsan írtam
2013. júl. 25. 20:34
 2/38 anonim ***** válasza:
100%

középiskolába igen

hány éves vagy?

2013. júl. 25. 20:40
 3/38 anonim ***** válasza:
64%
hat engem neha k..vaztak,c.ganyoztak meg hasonlo szavakat mondtak ram de en nem vettem magamra mert akik ezt mondtak egy ertelmi fogyatekos szintjen altak es meg szerintem most is ilyenek
2013. júl. 25. 20:41
 4/38 anonim ***** válasza:
100%

egy tanárom alázott meg barátnőmmel együtt.

Akkor elindult a "háború" kettőnk között. Mondhatni én nyertem. :D

2013. júl. 25. 20:44
 5/38 anonim ***** válasza:
100%
engem is aláztak már meg és én sem tudom elfelejteni.
2013. júl. 25. 20:45
 6/38 anonim ***** válasza:
100%
rajtam is meglátszok, mostanában is erről álmodok néha
2013. júl. 25. 20:51
 7/38 anonim ***** válasza:
100%
Általános iskola 6. osztályában, 1 éven át aláztak, de 14 év elteltével mindent visszakaptak.
2013. júl. 25. 20:58
 8/38 anonim ***** válasza:
100%

engem is, és soha nem fogom elfelejteni, örök életre megkeseríti az életemet, pedig a józan eszem tudja, hogy ezek túl kell tegyem magam, meg igaziból nem is önsajnálat, hanem szorongás érzést vált ki és persze nem csak akkor szorongok már amikor naponta néhányszor eszembe jut, hanem úgy folyamatosan, felkerestem egy dokit is, végülis sok mindent nem tud kezdeni a dologgal

25/l

2013. júl. 25. 21:01
 9/38 anonim ***** válasza:
100%
Mi után meghalt az édesanyám (8 éves voltam) állandóan. Tanárok és diákok is. Volt olyan tanárom aki meg is ütött. Azóta sérült vagyok lelkileg. Pedig már régen vége.
2013. júl. 25. 21:02
 10/38 anonim ***** válasza:
Engem igen.negyediktől nyolcadikig.negyedikben tetves lettem egy másik kislánytól aki nem volt osztálytársam csak néha együtt mászkáltunk.és azután ugye elkapták tőlem egy ketten.de kompletten az egész osztály pár ribi vezényletével négy évig azt csinálta,hogy amihez hozzáértem azt nem fogták meg illetve úgy tettek mintha lenne náluk valami spray és befújták vele amit megfogtam meg ilyenek.persze nem volt náluk semmi én meg már rég nem voltam tetves sem más fertőző dolog.nehezen dolgoztam fel.21l
2013. júl. 25. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!