Ha a plázacicák tudnák mennyibe kerül egy traktor akkor a parasztgyerekek lennének a menők nem pedig a BMW-sek?
Ha megnézi az ember minden jó csaj ilyen BMW-kben meg Audi-kban meg ilyenekben ül a jobb egyen. Meghát ugye úgy szól a fáma, hogy a csajok buknak a kocsikra. De nem értem miért menő mondjuk egy 5-ös BMW? Mi a menő benne? Azért mert "drága"? Akkor miért nem buknak inkább a parasztgyerekekre? Nem tudják mennyibe kerül egy traktor? Mi mezőgazdasággal foglalkozunk. Az egész család. Fater a góré. Van 14 traktorunk. A nagyobbak 80-100 millióba kerültek, a közepesek 50-60-ba, a kisebbek 20-30 millióba. Van 4 kombájnunk, 80-100 milliók voltak darabonkint. Hát hol van ehhez egy himlő 10-20 milliós BMW? De már a 3-4 millió használt 5-ös BMW is menő a csajoknál. Mink annyiért gumit veszünk a nagyobb trakikra.
Na szóval ha a bájgúnár menő a BMW-vel akkor a paraszt gyerek miért nem menő a traktorral?:)
Tudom hülye kérdés:) De máma a sógorral ezen tanakodtunk aztán kíváncsi lettem mások véleményére is:)
Na ebédelek aztán menni kell vissza aratni:)
19/F
xDDDDDDDDDD
Jó, a kérdés egyébként...
Azért mondjuk egy 30-35 éves, egzisztenciával rendelkező Audis/BMW-s férfinak van - TÖBBNYIRE - egy kifinomult stílusa, tud viselkedni.
Nem akarlak elkeseríteni, de ha hozzám ilyen beszédstílussal jönnél oda ("darabonkint" meg "mink"), nem állnék veled szóba.
5-ös: súlyos probléma van veled. Én meg veled nem állnék szóba, meg a hozzád hasonlókkal. Milyen jogon nézed le a nyelvjárást?! Azt hiszed, csak a tanulatlanok beszélnek nyelvjárásban? Ha van magyarból érettségid, tépd szét, mert nem érdemled meg, nem ismered a magyar nyelvet.
8-as: szerinted a kérdező feleségének korán reggel kéne kelnie megcsinálni ezeket a munkákat? Lenne pénz munkásokra, akik ezt megcsinálják. Más kérdés, hogy egy rendes mezőgazdasággal foglalkozó magától is megcsinálja, mert ez a munkája. Ahogy menő agysebész is maga operál, vagy a hollywood-i színésznő se hasonmást állít a kamera elé. Meg attól, hogy a férj mezőgazdasággal foglalkozik, mégis mi a fenének kéne a feleségének ezeket megcsinálnia? Annak is lenne saját munkája, ő azt csinálná...
Az igazi Lamborghini egyszemélyes, összkerekes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!