Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Milyen segitseg mar ez?

Milyen segitseg mar ez?

Figyelt kérdés

korabban feltettem egy kerdest itt

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..

es most ezzel kapcsoaltban lenne egy masik

roviden:

Ismerosom/baratom kint dolgozik angliaban es kerdeztem hogy segit-e kimenni ha ki akarok es mondta hogy persze "segit" megmondja milyen telefonszamot kell felhivni a hivatalos papirok miatt meg ha szeretnem elkiser meg minden es mutogat honlapokat hol talalok munkat es hasonlok... meg ket hetig lakhatok nala

hat mondom kosz de ez nem nagy segitseg... es mennyibol tartan neki vmi munkat keresni nekem szallassal vagy mittudomen vagy ohgy ott lakjak nala vagy egy honapot (persze nem ingyen, vennek kajat meg ilyenek takaritanek)

ne ertsetek felre nem varoom a sult galambot de o mar amugyis kint van szoval neki semmibol se tartan

Milyen segitseg mar ez? Mit szoltok az ilyen emberekhez?

2016. aug. 20. 17:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Te még azt sem érdemelnéd meg, hogy egyáltalán a telefont felvegye neked, vagy hogy visszairjon az üzeneteidre -.-
2016. aug. 20. 17:20
 2/17 piriiiii ***** válasza:
100%
Az egyessel valahogy csak egyetérteni tudok...
2016. aug. 20. 17:23
 3/17 MZ.per.X ***** válasza:
100%
Szerintem csak trollkodsz, mert nem hiszem el hogy komolyan ekkora gyökér létezik... :D
2016. aug. 20. 17:28
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Látom, még mindig nem tanultál meg helyesen írni.
2016. aug. 20. 17:29
 5/17 A kérdező kommentje:

tudok helyesen irni cask telefonrol irok elnezest... de ertitek a lenyeget nem?

Miert trollkodnek??? Uristen semmi vicces vagy furcsa nincs abban amit irok (de szeretem az ilyen embereket PHOTOSHOP TROLLKODIK meg a tobbi ami letezik...) ha nem tudsz erdemlegesen hozzaszolni akkor legyszi inkabb ne ez az oldal arra van hogy valaszoljunk masok kerdeseire es segitsunk erted??

2016. aug. 20. 17:35
 6/17 piriiiii ***** válasza:
100%
B.szki, elvárod a segítséget mindenkitől, ugye?
2016. aug. 20. 17:36
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Szánalom!!

Te kis ****** ő egyedül ment ki, old meg te is te *******

2016. aug. 20. 17:41
 8/17 anonim ***** válasza:
2016. aug. 20. 17:42
 9/17 A kérdező kommentje:
dehogy varom el mindenkitol... de enis segitek ha tudok vagy ugy van de ez nem segitseg cask tanacs kb most enis tudok okoskodni hogy hova menj mit csinalj de az nem segitseg legalabbis en szerintem
2016. aug. 20. 17:45
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
De, elvárod a semmire a segítséget (ami nem kis meló amit leírtál) majd itt pampogsz hogy nem segítenek.
2016. aug. 20. 18:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!