Leszbikusok! Mit tennétek, ha a legjobb heteroszexuális barátnőtők egy jó kedvű társasági összejövetelen pinanyalónak nevezne benneteket?
Figyelt kérdés
Megsértődnétek?2015. márc. 16. 22:06
1/4 anonim válasza:
Hát a f..szopó durvább, egy meleg srácra nézve :D
Szerintem nem kell megsértődni.
Jobban mondva attól függ, hogy értette.
Bántani akart vagy sem.
2/4 anonim válasza:
Megsértődnék.
Szerintem ez rohadtul nem vicces..
3/4 anonim válasza:
Leszbikus vagyok, és én szoktam magamat meg a többi leszbikust buzіnak és pinanyalónak nevezni. De ha egy hetero mondja, akkor könnyen sértő lehet.
4/4 anonim válasza:
Ami tény, az miért sértő? :D Oké a p*na az nem szép szó. Nagyon a szöveg kontextusából és hangsúlytól is függ. Ha mosolyogva mondja, barátságosan, hogy "te kis pinanyaló", az úgy nem sértő. Meg az ember a barátairól tudja meddig mehet el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!