Miért veszi minden fiú a kedvességemet flörtnek?
Szóval 17 éves lány vagyok és mindig az van, hogy van egy srác aki kedves aranyos, jófej de csak barátként érdekel tehát persze, hogy én is jófej vagyok vele, meghallgatom a sztorijait, mosolygok, kedves vagyok vele aztán meg ők mindig úgy veszik ezt, hogy beléjük estem és egyből próbálkoznak aztán ha meg visszautasítom akkor meg én vagyok a szar alak.
Még ha rájuk másznék de nem, szóval miért van az, hogy ha csak szimplán kedves vagyok egy fiúval azt egyből úgy veszi hogy szabad a pálya???
En 35 vagyok, szoval kb 20 eve tapasztalom ugyanezt es nagyon bosszanto, egyaltalan nem orulok neki.
Tenyleg mindig en vagyok a sza.r.
Nem tudom mi a megoldas, mert a mai napig megtortenik.
azért, mert a férfiak és nők olyan ellenkező neművel kedvesek, akik bejönnek neki mint nő/férfi.
te meg mindenkivel kedves vagy, így minden fiú azt fogja gondolni, h többet akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!