Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért veszi minden fiú a...

Miért veszi minden fiú a kedvességemet flörtnek?

Figyelt kérdés

Szóval 17 éves lány vagyok és mindig az van, hogy van egy srác aki kedves aranyos, jófej de csak barátként érdekel tehát persze, hogy én is jófej vagyok vele, meghallgatom a sztorijait, mosolygok, kedves vagyok vele aztán meg ők mindig úgy veszik ezt, hogy beléjük estem és egyből próbálkoznak aztán ha meg visszautasítom akkor meg én vagyok a szar alak.

Még ha rájuk másznék de nem, szóval miért van az, hogy ha csak szimplán kedves vagyok egy fiúval azt egyből úgy veszi hogy szabad a pálya???

2014. dec. 22. 12:04
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg csinos, közvetlen lány vagy, és ezért úgy gondolják, egy próbát megér. Emiatt ne legyél elkeseredve. Inkább örülj neki! :)
2014. dec. 22. 12:07
 2/23 A kérdező kommentje:
Hát csak így egy csomó barátságnak lőttek, mert ők többet várnak tőle, aztán meg ha mondom, hogy nem, akkor még rám haragszanak.
2014. dec. 22. 12:20
 3/23 anonim ***** válasza:
Én szívesen leszek csak barátod. 37 vagyok és családos F.
2014. dec. 22. 12:33
 4/23 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok! 23/F
2014. dec. 22. 12:39
 5/23 anonim ***** válasza:
50%

En 35 vagyok, szoval kb 20 eve tapasztalom ugyanezt es nagyon bosszanto, egyaltalan nem orulok neki.

Tenyleg mindig en vagyok a sza.r.

Nem tudom mi a megoldas, mert a mai napig megtortenik.

2014. dec. 22. 12:57
 6/23 anonim ***** válasza:
én is ezt vettem észre ha nyitott az ember, egyből leírák r*bancnak
2014. dec. 22. 12:58
 7/23 anonim ***** válasza:

azért, mert a férfiak és nők olyan ellenkező neművel kedvesek, akik bejönnek neki mint nő/férfi.

te meg mindenkivel kedves vagy, így minden fiú azt fogja gondolni, h többet akarsz.

2014. dec. 22. 13:13
 8/23 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten az emberek többsége a kedvességre, melegségre, szeretetre vágyik. Ez talán belénk is van kódolva és talán manapság keveset is kapunk belőle.
2014. dec. 22. 13:19
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy már 65ezerszer végig járták ezt a "lánybarát" dolgot és nem kérnek már belőle. Sajnos ez van. Sokan pár keresnek ,és nem barátot. De emiatt nem szabad rájuk haragudnod. Ez ilyen. Sőt lehet , hogy a többségnek meg van az az 1db. igazi lány barát és több már nem kell. Én is inkább egy kedves lány felé közeledek, mint egy bunkó felé.
2014. dec. 22. 13:25
 10/23 A kérdező kommentje:
Jó utolsó ezt én értem, de kicsit irritáló, hogy csak úgy összefutunk néhány sráccal akik a barátom barátai és nem tudok velük úgy beszélgetni, hogy ne próbálkoznának be.
2014. dec. 22. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!