Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan szóljunk a lány osztály...

Lávalány kérdése:

Hogyan szóljunk a lány osztálytársunknak, hogy borotválkozzon?

Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársunk, aki nem borotválja a hónalját és zavaró, már a fiúk is észrevették. Azért akarunk most szólni mert új társaságba kerül és meg akarjuk óvni a megaláztatástól.
2014. jún. 6. 13:39
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp se mindenki előtt tegyétek, a legjobb lenne, ha egyvalaki beszélne vele kettesben, minél diszkrétebben, hogy ne érezze rosszul magát.
2014. jún. 6. 13:44
 2/24 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) de akkor a többiekhez menne mert azt hinné hogy a többieket nem zavarja és arra az egy emberre megsértődne :/
2014. jún. 6. 13:48
 3/24 anonim ***** válasza:
36%
Hány évesek vagytok? Mert ez az értelmi színvonal kb óvodai.
2014. jún. 6. 13:54
 4/24 anonim ***** válasza:
97%
#3 milyen értelmi színvonalról beszélsz? Kifejezetten kedves dolog, hogy tapintatosan fel akarják hívni a figyelmét a problémára.
2014. jún. 6. 13:59
 5/24 anonim ***** válasza:
70%
Gondolom már neki is feltűnt hogy szőrös, és nem érdekli. Ő dolga hogy szőrtelenít-e. Nem kötelező senkinek, ez is csak egy hülye divat, amit nem mindenki fog követni, ha tetszik ha nem. Aki meg emiatt nézi le a másikat azzal elég nagy gondok vannak.
2014. jún. 6. 13:59
 6/24 anonim ***** válasza:
49%
Arról az értelmi szintről beszélek, hogy valakit zavar az, hogy a másik nem áll be a sorba, hogy úgy nézzen ki mint a másik 100 ember. Az akinek benőtt a feje lágya az túllép ezen simán és nem zavarja.
2014. jún. 6. 14:05
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
De jó lenne pár tíz évvel korábban élni.
2014. jún. 6. 14:07
 8/24 anonim ***** válasza:
Névtelen üzenet zsebbe kedvesen elmagyarázva
 9/24 anonim ***** válasza:
38%

Akikkel jóban van azok menjenek oda(vagy csak tényleg egy ember) és mondja meg neki.Ti csak jót akartok neki és hogy a mai világban csúnyán megaláznák az miatt,hogy nem szőrtelenít,főleg ha topokba járkál.

Amúgy szerintem a hónalj szőrtelenítése nem divat hanem inkább igényesség!

Mivel ha valaki igényes akkor szőrtelenít.

Nyilván egy gyerekről van szó, még nem tudja szerintem hogy mikor is kéne leszednie vagy egyszerűen nem zavarja.

Finoman közöljétek vele,hogy már illik leszedni,meg kicsúfolják nem ti hanem mások és féltitek.

10/24 anonim ***** válasza:
38%

9/9 Miert lenne igenytelen az, aki nem szortelenit, elarulnad kerlek?

Szoval akkor mivel nekem hosszu hajam van, ezert igenytelen vagyok? Hiszen hagytam megnoni ezt a "szort" a fejemen.. Aki kopasz meg maga az igenyesseg, ugye? :D

Irtak is, hogy ez egy divat, ez a hozzaszolas teljes mertekben szemlelteti a jelenseget, vagyis hogy mennyire bele van egetve az emberek tudataba, hogy aki szoros--->igenytelen, aki szortelen--->igenyesseg megtestesitoje. Onallo velemenye pedig veletlenul se legyen senkinek.

Kerdezo, mondjatok el neki a fentebb tanacsolt modon, de velemenyem szerint meg kene tanulni tiszteletben tartani azt, hogy mindenkinek meg van a sajat dontesi lehetosege arrol, hogy o eppenseggel hogy szeretne megjelenni akarhol.

2014. jún. 6. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!