Hogyan szóljunk a lány osztálytársunknak, hogy borotválkozzon?
Akikkel jóban van azok menjenek oda(vagy csak tényleg egy ember) és mondja meg neki.Ti csak jót akartok neki és hogy a mai világban csúnyán megaláznák az miatt,hogy nem szőrtelenít,főleg ha topokba járkál.
Amúgy szerintem a hónalj szőrtelenítése nem divat hanem inkább igényesség!
Mivel ha valaki igényes akkor szőrtelenít.
Nyilván egy gyerekről van szó, még nem tudja szerintem hogy mikor is kéne leszednie vagy egyszerűen nem zavarja.
Finoman közöljétek vele,hogy már illik leszedni,meg kicsúfolják nem ti hanem mások és féltitek.
9/9 Miert lenne igenytelen az, aki nem szortelenit, elarulnad kerlek?
Szoval akkor mivel nekem hosszu hajam van, ezert igenytelen vagyok? Hiszen hagytam megnoni ezt a "szort" a fejemen.. Aki kopasz meg maga az igenyesseg, ugye? :D
Irtak is, hogy ez egy divat, ez a hozzaszolas teljes mertekben szemlelteti a jelenseget, vagyis hogy mennyire bele van egetve az emberek tudataba, hogy aki szoros--->igenytelen, aki szortelen--->igenyesseg megtestesitoje. Onallo velemenye pedig veletlenul se legyen senkinek.
Kerdezo, mondjatok el neki a fentebb tanacsolt modon, de velemenyem szerint meg kene tanulni tiszteletben tartani azt, hogy mindenkinek meg van a sajat dontesi lehetosege arrol, hogy o eppenseggel hogy szeretne megjelenni akarhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!