Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi csináljak? Idiotak everywhere

Mi csináljak? Idiotak everywhere

Figyelt kérdés
Na szval. Van egy ex-baratnom akit ugy annyira sose birtam de azert baratkoztam vele, mert rajta kivul nem nagyon tudtam kivel. Neki volt egy csomó barátja igy én is megismertem sok új embert. De neha kibeszéltem őket egymásnak de csak olyanokat, h sztem csunya meg nem olyan okos, de az illetonek meg a forditottjat mondtam mert nem akartam megbantani. szval ezt ugy napi 2x 3x megcsinaltam és most 4 év után aszondtak h mivel én lek*vaztam(nem is ezt mondtam) oket meg ossze vissza hazudgalok nem akarnak velem baratkozni. mar az anyamat is bekuldtem a suliba de azok a nyomorekok a volt bnom partjatfogtak szoval megmondtam nekik a magamet. h tudnam ezeket leallitani! mer mar nagyon elegem van a nyomorekoskodásukbol

2014. ápr. 30. 22:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2014. ápr. 30. 22:45
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Miva?
2014. ápr. 30. 22:48
 3/14 A kérdező kommentje:
15 és lány
2014. ápr. 30. 22:50
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj arra, hogy megérdemled mert kétszínű kis dög voltál. Most komolyan te vagy felháborodva? Ez már szánalom...
2014. ápr. 30. 22:50
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

"Idiotak everywhere"

Szerinted te jobb vagy?

2014. ápr. 30. 22:52
 6/14 A kérdező kommentje:
neh má én legyek a hibás... mi az h csak úgy nem beszél hozzám?
2014. ápr. 30. 22:55
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Szánalmas vagy.

Beküldöd az anyádat a suliba, mert neked nem tetszik, hogy a saját ostobaságod miatt mindenki hátat fordított neked, méghozzá jogosan!

Ha valakivel problémád van, azt mondd a szemébe, és ne a háta mögött beszéld ki. Vagy ha már vagy olyan majom, hogy kibeszélsz másokat a hátuk mögött, akkor azt ne egy közeli barátjának/ismerősének mondd el. Egyébként meg teljesen igazuk van, attól függetlenül, hogy te mit mondtál, és hogy ők mit állítanak, hogy te mit mondtál. Ez semmit nem változtat a tényeken.

2014. ápr. 30. 22:55
 8/14 anonim ***** válasza:
81%
2014. ápr. 30. 22:58
 9/14 anonim ***** válasza:
Te beszélnél azzal aki a hátad mögött elmond minden szarnak? Kicsit el vagy szállva nem?
2014. ápr. 30. 22:58
 10/14 Emberek ***** válasza:
2014. ápr. 30. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!