Szerintetek igaz-e?
Szerintetek igaz-e, hogy a "Szép lányok" azért barátkoznak náluk kevésbé szép lányokkal, hogy amikor potenciális hímnemű kerül a közelbe, akkor a kevésbé szép lányhoz lesznek viszonyítva s ez által saját magukhoz képest még szebbnek lesznek tekintve, ezzel is elősegítve a párválasztást?
Válaszodat indokold.
a lányok rafináltak, és irigyek. mondom ezt nőként. nem tudom hogy ki mennyire talál engem szépnek, de annyira elegem lett az értelmetlen női hisztiktől és gyűlölködésektől, h nem barátkozok már csajokkal.
24L
Másik példa elméletemre az lenne hogy a lányokat általában csoportban találod, mivel a "Szép lányok" a közelükben tartják a kevésbé szebbeket hogy még véletlenül se maradhassanak le egy egy potenciális hímről.
Hasonló logika alapján mennek a toalettre is.
Én is lányként írok:
Eddig nem nagyon vettem észre sz összefüggést, általában ha a barátnőimmel vagyok akkor az "csajos házibuli", esetleg vásárlás, ami nem a tipikus pasizós tevékenység.
De amúgy lehet, hogy valahol még is van alapja.Nem tartom magamat különösebben szépnek(bár jó páran azt mondják, hogy az vagy,ízlés kérdése), de volt egy barátnőm akit a lehető legnagyobb jóindulattal sem lehetett annak mondani, és ő közölte, hogy azért nem jár el velem sehová,mert akkor rá nem figyelnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!