Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek igaz-e?

Szerintetek igaz-e?

Figyelt kérdés

Szerintetek igaz-e, hogy a "Szép lányok" azért barátkoznak náluk kevésbé szép lányokkal, hogy amikor potenciális hímnemű kerül a közelbe, akkor a kevésbé szép lányhoz lesznek viszonyítva s ez által saját magukhoz képest még szebbnek lesznek tekintve, ezzel is elősegítve a párválasztást?

Válaszodat indokold.

2014. ápr. 18. 00:33
1 2
 1/20 anonim válasza:
igaz lehet, mert a lányok irigyek egymásra
2014. ápr. 18. 00:34
 2/20 anonim válasza:
72%
Nem igaz. Nem külső, meg ilyen manipulatív dolgok miatt barátkozik valaki -.-
 3/20 anonim ***** válasza:
Igen, indoklás fentebb olvasható.
 4/20 anonim ***** válasza:

a lányok rafináltak, és irigyek. mondom ezt nőként. nem tudom hogy ki mennyire talál engem szépnek, de annyira elegem lett az értelmetlen női hisztiktől és gyűlölködésektől, h nem barátkozok már csajokkal.

24L

5/20 anonim válasza:
igen, a lányok már csak ilyenek
2014. ápr. 18. 00:37
 6/20 anonim válasza:
42%
hm lehet benne valami...
2014. ápr. 18. 00:38
 7/20 A kérdező kommentje:

Másik példa elméletemre az lenne hogy a lányokat általában csoportban találod, mivel a "Szép lányok" a közelükben tartják a kevésbé szebbeket hogy még véletlenül se maradhassanak le egy egy potenciális hímről.

Hasonló logika alapján mennek a toalettre is.

8/20 anonim ***** válasza:
kezdjük ott h a szépség még mindig szubjektív dolog, persze aki a címlap pitsákra gerjed az szembe megy ezzel, so nem látom alapját ennek,bár annyi azért igaz lehet h a lányok jobban féltékenyebbek egymásra mint a fiúk.
 9/20 anonim válasza:
"a szépség még mindig szubjektív dolog" ne légy ilyen naiv
2014. ápr. 18. 00:39
 10/20 anonim ***** válasza:

Én is lányként írok:

Eddig nem nagyon vettem észre sz összefüggést, általában ha a barátnőimmel vagyok akkor az "csajos házibuli", esetleg vásárlás, ami nem a tipikus pasizós tevékenység.

De amúgy lehet, hogy valahol még is van alapja.Nem tartom magamat különösebben szépnek(bár jó páran azt mondják, hogy az vagy,ízlés kérdése), de volt egy barátnőm akit a lehető legnagyobb jóindulattal sem lehetett annak mondani, és ő közölte, hogy azért nem jár el velem sehová,mert akkor rá nem figyelnek.

2014. ápr. 18. 00:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!