Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mutogatja a péniszét, mit tegyek?

Mutogatja a péniszét, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Több mint 3 éve ismerem osztálytársamat, kezdettől jóba voltunk nagyon de csak úgy, mint barátok. Soha semmilyen testi vonzódást nem éreztünk egymás iránt soha nem gondoltunk többet egymásról, mint azt hogy barátok. Megbeszéltük a problémáinkat a bajban támogattuk egymást a jónak meg együtt örültünk. De most megváltozott minden. A héten feljött ilyen fényképezkedős téma hogy ki milyen fényképeket merne bevállalni, én mondtam h én sose csinálnák magamról fehérnemüs vagy akár akt képet, erre ő mondta h ő simán csinálna magáról akt jellegű fényképeket. Persze én rögtön szívni kezdtem a vérét hogy na persze úgyse merne olyan képeket csinálni, ezt kihívásnak vette én meg tovább húztam az agyát aminek a vége az lett hogy szinte kezet fogtunk rá h nem meri, én megvoltam győződve róla h nem csinál olyan képeket mert nem olyanak ismertem meg! Még az nap mikor elérhető lettem chaten már küldte is a fényképeket magáról amiken kiemelkedő szerepet kapott a pénisze, és véleményt kért. Nem voltam el ájulva a látványtól de nem akartam megbántani és így azt mondtam neki h minden rendben, van a méreteivel meg h végül is jól néz ki jó az összhatás meg hogy nem gondoltam h ilyen beválalos. Én nem tudom hogy ő ezt minek vette de különböző beállításokból küldött még képeket már csak a péniszéről. Igazán nem voltam rá kíváncsi de megint nem akartam bunkó lenni így elintéztem annyival hogy : „nagyon komolyak ;)” Ő ezen teljesen felbuzdult és kérdezi tőlem h még milyeneket küldjön nekem, én erre igazán nem nagyon válaszolok mert szívem szerint azt mondanám h semmilyet mert nem vagyok rá kiváncsi de nem akarok belegázolni a férfiasságába és nem akarom mebántani se mert a barátom és nem ilyenek ismertem meg. Most mit tegyek? hogyan állítsam le ? Mert most már videókat is akar küldeni a péniszéről meg még képeket is ..

2014. jan. 9. 22:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
lol
2014. jan. 9. 22:56
 2/13 anonim ***** válasza:
Sóhaj...hmhmm
2014. jan. 9. 22:57
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Téged idézlek: "szívem szerint azt mondanám h semmilyet mert nem vagyok rá kiváncsi"

na, pont ezt mondd! Ha besértődik, így jártatok. Ne majomkodjatok ilyenekkel, amikor még gyerekek vagytok.

2014. jan. 9. 23:00
 4/13 anonim ***** válasza:
meg akar dugni
2014. jan. 9. 23:07
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

vagy azt is írhatod, hogy igen csak húztad, mert nem.hitted el, hogy bemeri vállalni (amit itt leírtál), és sajnálod, hogy félreértésre adtál okot bármelyik válaszoddal is, de nem szeretnél több ilyen képet kapni, mert neked ez már nem a fogadásról szól, ahhoz elég lett volna egy egészalakos kép és most már kínos. ...nem akarod megbantani, de a barátságotokat teszi tönkre ha ő ilyen közönségesen a farkát mutogatja, hiszen azt csak a kedvesünknek szoktuk

.. (ha ügyesen vagy őszinte akkor nem bántja meg az igazság, max egy ideig szégyelli magát...) Ha nem áll le később, akkor menthetetlen a dolog.

2014. jan. 9. 23:15
 6/13 anonim ***** válasza:
XD mondd meg neki, hogy fejezze be, legegyszerűbb:D:D:D Vagy átmenetileg mondd neki, hogy le lesz tiltva, és akár ténylegesen le is tilthatod egy rövid időre:)
2014. jan. 9. 23:47
 7/13 anonim ***** válasza:
*vagy nemtom, ameddig jónak látod
2014. jan. 9. 23:47
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Bébi, beleszaladtál a saját csapdádba!
2014. jan. 9. 23:56
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
ez nagyon komoly! xDD szerintem mondd meg neki kerek perec, hogy ne küldjön ilyeneket, mert te nem komolyan gondoltad, csak nem hitted el. esetleg azt is hozzá mondhatod, hogy te nem ilyen "vetkőzösnek" ismerted meg, és hogy mi ütött belé :DD
2014. jan. 10. 20:50
 10/13 anonim ***** válasza:
58%
Cumizd le
2014. jan. 10. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!