Milyen hordozható DVD lejátszót ajánlotok?
Figyelt kérdés
Kell, hogy benne legyen:
- USB csatlakozás
- TV-re átjátszhatóság
- avi típusú filmek lejátszása
Mit jelent az hogy divx lejátszás? Hogyan lehet átkonvertálni, vagy egyáltalán mi ez?
Nem nagyon értek ehhez.
2010. febr. 23. 16:19
1/3 anonim válasza:
Semmilyent nem ajánlok. Az összes szar. Már volt 5 hordozható DVD lejátszóm, a gyerekek miatt mindig vettem újat, csak idén telt be a pohár. Volt Samsung, Sony, Hyundai, LG, és most egy Philips. Az összes túlmelegszik, hamar lemerül az akku, nyöszörögnek, recsegnek a szar műanyagtól, és 3 hónapnyi szenvedés után ciklikusan jártam vissza ezekkel a szervizbe és ordibálhattam hogy cseréljék le, adják vissza a pénzt és a többi. Majd szembesítettek vele, hogy egy használható, hordozható DVD lejátszó készülék majd' 100e Ft is lehet. Vettem egy erősebb netbookot ennyiért és azóta boldog vagyok vele. Én azt mondom gondold meg.
2/3 A kérdező kommentje:
Huh, ez nem hangzik túl jól.
2010. febr. 25. 15:39
3/3 anonim válasza:
Végy notebookot...semmi mást,sokkal jobban megéri,vagy egy htc touch hd-t pl....Szép nagy 5colos display van benne,és dvd minosegu filmeket tudsz rá pakolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!