Milyen fényképeződ van?
Figyelt kérdés
És szereted? Volt vele már probléma?2010. jan. 23. 10:54
1/22 anonim válasza:
Nikon coolpix L6-os. Nagyon szép képeket tudok vele készíteni, és még soha nem volt vele problémám.
2/22 anonim válasza:
Nekem Sony Cyber-shot van.
Igen szeretem és még nem volt vele problémám. :-)
3/22 anonim válasza:
Nikon Coolpix L40-es sztem nagyon jó.A Nikon gépek a legjobbak.Végülis mindegyik jó de ilyen 18ezrest nem szabad megvenni.Én 3 éve vettem a MediaMarkt-ba akkriban volt 40ezer körül.
5/22 anonim válasza:
Kodak easy share 8612IS.
Az elsővel volt vakuprobléma, nem működött a vakuja, de kicserélték, és ezzel most békében elélek..:)
Nagyon jó gép. Imádom ezt az erős középosztályt.
A folytonos probléma csak az elem baj. 1,5 V kéne bele, de drága lenne, ezért tölthetőseim vannak, amivel tudok 20 képet csinálni / 1pár elem.
Viszont lehet kapni tölthető akkut, ami ebbe jó, és nem sokára majd beruházok egy ilyenre.
Utálok folyton töltögetni..:P
6/22 anonim válasza:
Fuji Finepix, nagyon jó képeket csinál.
7/22 anonim válasza:
FujiFilm Finepix S5600 és Finepix A120. Mindkettőt szeretem.
8/22 anonim válasza:
SAMSUNG S760
csak sajna most épp elromlott:(de eddig jól szuperált.Kezdőgépnek tökéletes!olcsó,jó képeket csinál..:)
9/22 anonim válasza:
Nekem Pentax SF7-es filmes profi gépem van és Pentax K100D digit DSLR és Konica Minolta Z3 kompakt. Ezek jó megoldású használható gépek.Mindegyik másra a legjobb.
10/22 anonim válasza:
Canon Eos 40D
Szeretem nagyon, probléma még nem volt vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!