PC vagy Konzol (Xbox vagy PS)?
Összegyűjtöttem némi pénzt, és nem tudok dönteni.
Jelenleg egy laptopot használok, (nem szoktam játszani, programozásra, böngészésre használom). Természetesen elviszi a legújabb játékokat majdnem maximum grafikán, de nem áll kézre a billentyűzet...(xbox 360-om van, így kiismertem a kontroller "rejtelmeit").
Tehát a kérdésem ti melyiket választanátok? Legyetek szívesek indoklást is írjatok!
Ami lemaradt:
A laptop képernyője 1366x768 felbontású, és 2 videókártyát használ, ami néha nagyon zavaró!
"elviszi a legújabb játékokat majdnem maximum grafikán"
Akkor minek új gép, úgy mégis? Max ha exklúzív játékokat kaarzs játszani, akkor van létjogosultsága az xboxnak.
Köszönöm a válaszokat,
A konzolt azért választanám, mert a Tv-men nagyobb a kép (jobb játékélmény).
A laptophoz kontrollert mindenképp fogok venni, köszönöm az ajánlást.
Bocsi baromságot írtam:
*Nagyobb a felbontás.
Ez attól is függ milyen típusú játékokkal akarsz játszani, pl stratégiát, mmorpg-t, fps-t sokkal jobb egérrel és billentyűzettel játszani. Ha csak az a gond, hogy nem áll kézre a billentyűzet, sokkal jobb és olcsóbb megoldás ha veszel egy jó gamer billentyűzetet egérrel.
Az is fontos tényező lehet, hogy milyen játékkal akarsz játszani vannak amikkel csak pc-n tudsz játszani de vannak xbox, illetve ps exkluzív címek is.
A konzol szerintem azoknak jók inkább, akik csak ritkábban és nem egyedül, hanem egy barátjukkal akarnak játszani.
Konzolon tudsz nagy tévén is játszani, de PC-n majdnem mindig szebb a grafika. Illetve konzolhoz a játékok is drágábbak.
Köszönöm a válaszodat!
Főként a platformer játékokat kedvelem.(Pl Rayman örök kedvenc :D)De pc-n Hearthstone, StarCraft II, Diablo-t szeretem játszani :).
Már egy jó ideje leszoktam a gyakori játékról tehát alkalmi használatra kellene, öcsémmel, haverokkal játszani.
ui. A pénzzel általában mindig a legjobban próbálkozom gazdálkodni. Úgyhogy a játékokra meglesz a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!