Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PSP flashelés itthon lehetséges?

PSP flashelés itthon lehetséges?

Figyelt kérdés
Vettem egy psp slimet (2004) és CFW van rajta 3.81 (azthiszem) És felszeretném rakni a 5.50 gen d2-őt magyarítva.Tudna nekem valaki segíteni miként tudom ezt megcsinálni itthon házilag lehetőleg úgy hogy ne szálljon el a psp.Ne küldjetek psphungrary-s linket mert nem találtam rajta(vagy ha valakinek konkrét linkje van az jöhet)
2009. dec. 22. 19:47
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:

Otthon is lehet, nem nagy dolog.

3.81-es fw van rajta, akkor régi alaplapos, azzal nem kell szenvedned.

Azóta már megjelent e d3 is, így inkább azt raknám rá, de a d2-n is elmegy már az összes játék (max 1 vagy 2 nem).

Az egész annyi, hogy letöltöd a [link] -ról a cfw-t, és belerakod a psp/game mappába ami ott van (ha letöltöd abban már alapból úgy van, hogy egy psp/game mappában van a cfw, így elég csak átmásolni egyszerűen a "főkönyvtárba" (más néven gyökérkönyvtár, ms0) a letöltött cuccot, aztán ahol a játékokat indítanád el ott találsz egy fájlt, elindítod és 1 perc múlva már tudsz is játszani.

Elrontani ezzel sehogy sem tudod, ha rosszul csinálod sem.

2009. dec. 22. 21:59
 2/37 A kérdező kommentje:
Te srác!Vedd fel velem valahogy a kapcsolatot.E-mailben: zoli092@citromail.com
2009. dec. 23. 08:59
 3/37 A kérdező kommentje:
írj ide mikor írsz mailt.
2009. dec. 23. 10:04
 4/37 anonim ***** válasza:
De pandórázni is kell!!! Vagy nem?
2009. dec. 23. 17:24
 5/37 anonim ***** válasza:

Nem tudom, lehet kell pandórázni, új alaplaposba meg 3000-be chickhen-ezni kell.

De mivel már van rajta cfw, így nem kell semmit sem csinálni.

De még utánanézek, de lehet csak az ünnepek után lesz rá időm.

2009. dec. 23. 18:31
 6/37 anonim ***** válasza:
Ja, azt hittem, hogy original FW van rajta, akkor nem kell a Pandóra és a chicken sem, mivel régi alaplapos. A kérdés feltevöjéhez az lenne a kérésem, hogy: a PSP-dben a "Model" mellett akkor a PSP-2004 szerepel? És a "Date Code" mellett? Ezek azért szükségesek, hogy bebizonyosodjon, hogy valóban régi alaplapos géped van. A GEN telepítéssel pedig óvatosan! Nekem 5.00 M33-6 volt a PSP-men és az 5.50 GEN-A-t akartam felrakni...meghalt.
2009. dec. 23. 20:14
 7/37 A kérdező kommentje:
Hát eddigi olvasataim szerint régi alaplapos 8A.Én is az ilyen meghalásoktól félek,ezért kérdeztem meg hogy mi a helyzet.
2009. dec. 23. 22:50
 8/37 anonim ***** válasza:
Akkor ha mégis elrontanád a PSP-det, egy egyszerü Pandóra akksival+szervíz módos memkarival fel tudod támasztani(én is arra készülök). Szerintem elöször frissíts 5.00 M33-6-ra, onnan pedig majd GEN-re! youtube-on van jópár videó, nézz meg közülük néhányat!
2009. dec. 24. 08:21
 9/37 A kérdező kommentje:
Nincs öt rugóm pandorázásra...:d
2009. dec. 24. 14:49
 10/37 A kérdező kommentje:
youtube on mi a video címe?5.00 m33 setup?
2009. dec. 24. 14:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!